Велинград - online - Нови награди в колекцията на Росица Паунова и Павел Гайдев 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нови награди в колекцията на Росица Паунова и Павел Гайдев
Публикувано 2008-06-10 09:07:39 от темпо

Нашите актьори самодейци Росица Паунова и Павел Гайдев прибавиха нови награди към натрупаните досега. От Десетия национален фестивал на любителските театри с международно участие в Каварна Росица се завърна с втора награда за женска роля, а Павел с трета награда за мъжка роля. Високите им отличия са за ролите на Наталия Степанова и Ломов в пиесата “Небе без покрив” на режисьора Мариус Донкин, която любителският тетарален колектив към читалище “Отец Паисий” възстанови за участие във фестивала. Росица Паунова и Павел Гайдев получиха наградите си от актьора Андрей Слабаков, съобщи за в. “Темпо” председателят на читалищното настоятелство Цветан Котев.
Г-н Котев подчерта, че нивото на фестивала е било много високо: участвали са 24 самодейни театрални състава от България, Румъния, Турция, Сърбия и Македония, подбрани от организаторите след предварителна селекция между повече от 50 театрални спектакъла. Фестивалът е създаден в памет на родения в Каварна известен театрал проф. Гочо Гочев, провежда се под егидата на кмета Цонко Цонев и със съдействието на Министерството на културата. Журито е изключително авторитетно: проф. Надежда Сейкова - председател, проф. Петър Петров и Крум Гергицов.
Голямата награда на тазгодишното издание на фестивала в Каварна заслужи постановката “Женитба” на Гогол в изпълнение на самодейците от Нови Пазар. Отличията за женска и мъжка роля за велинградските актьори Росица Паунова и Павел Гайдев са поредно доказателство за техния безспорен талант и за нивото на театралния колектив при ОНЧ “Отец Паисий”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България