Велинград - online - Кмет и депутат в люта схватка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кмет и депутат в люта схватка
Публикувано 2008-06-10 09:21:13 от темпо

Кметът Иван Лебанов и депутатът Фидел Беев си размениха остри нападки пред хорското множество, събрало се на сесията на 6 юни.
Първи атакува Иван Лебанов с народната мъдрост, че болестта и глупостта ходят заедно. Има болест, при която човек сам си говори, пита и си отговаря, каза кметът, визирайки изяви на депутата. Г-н Лебанов съобщи, че по време на славното кметско управление на Ф. Беев и неговите достойни наследници общината е натрупала задължения от 400 000 лева, които настоящият екип е разплатил. “Не Лебанов и неговият екип се занимават с петролен бизнес и са продавали горива на общината, с което са я ощетили. Не Лебанов е запорирал апетитни общински обекти, за които бяха готови изпълнителните листове и щяха да отидат в частни ръце. Ние върнахме Клептуза от държавна в общинска собственост, но там има двама братя (не Солунските братя) и ще има проблеми с таксите. При управлението на Беев техни задължения са разсрочени, но беевщината си замина!”, каза кметът. Под аплодисментите на залата той цитира Ботевото стихотворение “Патриот”: “Патриот е - душа дава, но не свойта душа, братя, а душата на народа!”.
“Събрали сме се на сесия, а не да говорим за минали работи”, отговори Ф. Беев. Той напомни, че е бил кмет само 4 месеца, но призна, че има грешки в миналото управление и че грешка е била подкрепата му за Стоян Дулев. Депутатът изтъкна, че общината му дължи 40 000 лева и че той иска да строи върху свой имот, а кметът разпродава общинско имущество. Той се обърна към Лебанов с думите “Не сте вся и все... Общината не е скиорско дружество, тук се работи в екип и много скоро вашият балон ще се пукне!”. Делата срещу себе си Беев определи като политически и подчерта, че е невинен до доказване на противното.
Г-н Лебанов поиска обществен дебат по исканията на депутата да издигне 6-етажни сгради срещу общината и до Сярна баня. Трябва да чуем хората дали искат да бетонираме Велинград като Черноморието и Банско, каза кметът и получи категоричен отговор “Не!” от залата.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води