Велинград - online - Санаториумът предлага модерен физиотерапевтичен сектор 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Санаториумът предлага модерен физиотерапевтичен сектор
Публикувано 2008-06-17 14:18:58 от Темпо

5000 пациенти годишно се лекуват в санаториума на “Специализирани болници за рехабилитация-НК” във Велинград. 95% от тях преминават през отделението за физиотерапия. То съществува още от 1961 г., а на 11 юли т.г. символично бе прерязана лентата след основна реконструкция и модернизация, продължила няколко месеца и преобразила физиотерапевтичния сектор.
“Много се е разхубавило”, коментираха преди официалното откриване пациенти. Действително новият вид на отделението ни приближава към Европа: ред, чистота, апаратура, специална подова изолация, елегантен интериор. Затова и думите на д-р Илза Попова, управител на “СБР-НК” филиал Велинград, че се сбъдва многогодишната мечта за нов физиотерапевтичен сектор и че това е още един малък празник за колектива, не звучат пресилено. Заслужени са и отправените от нея благодарности: към персонала, който се справя в трудните условия на ремонт; към инж. Тричков, който е “начертал мечтите”; към пловдивската фирма “Аделмакс”, извършила ремонта на отделението; към главната сестра Саша Попова за организацията и към сестра Соня Велчовска - дарената от нея количка за физиотерапията месеци преди пенсионирането й трогва всички.
Д-р Попова специално благодари и на изпълнителния директор на “СБР-НК” ЕАД д-р Ч. Чалъков, който лично дойде на откриването и поднесе като подарък за отделението физиотерапевтичен часовник. Д-р Чалъков изрази задоволство, че след трите междинни етапа (ремонт на отделението за водолечение, Вельова баня и физиотерапията), след месец предстои да приключи и мащабният ремонт на сградата на санаториума във Велинград.
В модерния физиотерапевтичен сектор ще намерят облекчение на страданията си хиляди пациенти, които ще се убедят, че лекуват не само лекарствата - физиотерапията и рехабилитацията, когато са направени от опитните специалисти на “СБР-НК” филиал Велинград, правят чудеса.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България