Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:17.06.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:17.06.08
Публикувано 2008-06-17 14:46:38 от Темпо

ВОДОПРОВОД Община Велинград обяви обществена поръчка за водопровод в ромската махала Анезица. Стойността на заданието е 540 000 лева, които ще се изплащат поетапно при осигуряване на финансиране.

ЮБИЛЕЙ На 12 юни учителите по история и география в СОУ “В. Левски” проведоха общоучилищен час на класа. Темата беше 60-годишнината на Велинград, а учениците се запознаха с най-важните факти за мостоположението и историята на града.

ОПРАВДАН Върховният касационен съд оправда бившия кмет Стоян Дулев за подписания от него договор за сметопочистването с “Беев и Беев”. Наказателното дело се точи повече от 2 години, като различните съдебни инстанции се произнасяха с различни присъди. Крайното решение на ВКС е окончателно и не подлежи на повече обжалвания.

ДЕТСКИ 26 семейства от община Велинград няма да получат детски надбавки за месец май. Причината е, че децата им са натрупали неизвинени отсъствия, съобщиха от “Социално подпомагане”.

ПРЕГЛЕДИ Всички служители на Общинска администрация Велинград ще преминат през безплатни профилактични прегледи в Пневмоболницата. С инициативата ръководствата на общината и болницата се включват в националната кампания “Не на тютюнопушенето”.

ВАРИЦЕЛА Във Велинград зачестиха случаите на болни от варицела. От РИОКОЗ - Пазарджик отчетоха, че от заразната шарка варицела в областта през месец май са боледували 24 човека.

РЕТРО Велинградчани и гостите на курорта ще могат да видят изложение на ретро-автомобили. Очаква се това да стане на 11 юли, когато уникалните стари модели автомобили ще преминат през Велинград на път от София за Банско. Според предварителната уговорка ретро-машините ще останат за няколко часа в курорта.

МИНИ 12 деца от Велинград ще участват в снимките на тв шоу “Мини мис и мини мистър”. Те бяха избрани след проведения на 23 май във Велинград кастинг и ще се състезават в две възрастови групи от 3 до 6 и от 7 до 12 години. Снимките ще са в Двореца на децата в София.
НОЖАРСТВО Във вторник, 17 май, в Историческия музей ще бъде открита изложба “Ножарство”. Експозицията идва от Етнографския комплекс “Етъра” край Габрово.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай