Велинград - online - Интеракт клуб Велинград се присъедини към семейството на Ротари 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Интеракт клуб Велинград се присъедини към семейството на Ротари
Публикувано 2008-07-01 09:15:46 от темпо

На 24 юни 2008 г. в 18.30 ч. в двора на ПГИТ “Алеко Константинов” официално бе чартиран Интеракт клуб Велинград. На тържеството присъстваха членовете на Ротари клуб Велинград, роднини, приятели, учители. Официалните гости бяха: Пламен Минев - председател и Иван Хаджиев - бъдещ председател на Интеракт и Ротаракт клубовете за България, Георги Янчев и Исмет Бабучи - зам. кметове на Община Велинград, Александър Табаков - директор на ПГИТ „Ал. Константинов” и представители на Ротари клуб „Бесапара” Пазарджик.
Президентът на Ротари клуб Велинград Атанас Дамов пожела на Интеракт клуба да реализира много проекти и обеща, че ротарианците ще помагат. Президентът на Интеракт клуба Васил Овчаров съобщи за бъдещия проект в чест на 60-годишния юбилей на нашия град да се реставрира чешмата в парка на центъра и разказа за провелото се почиствана на бюст-паметника на Христо Ботев.
След това Пламен Минев връчи хартата на клуба, чрез която той тържествено беше присъединен към голямото семейство на Ротари Интернешънал. Кръстниците ни от РК Велинград поднесоха на всичките 19 членове символите на организацията – значки, огърлица за президента, флагчетата на клуба и присъствена книга за секретаря. Отец Стоил направи водосвет и имаше много поздравления от гостите. Първият подарък за новият клуб беше албум за снимки от кръстниците ни.
Специални багодарности искаме да отправим към Ротари клуб Велинград, г-жа Дора Ланджова, г-н Ал. Табаков и родителите, които ни помагнаха и ни подкрепяха в изграждането и чартирането на клуба!
Мария Баева, секретар Интеракт клуб Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай