Велинград - online - Иван Коев пита и отговаря “Има ли друго на този свят?” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Иван Коев пита и отговаря “Има ли друго на този свят?”
Публикувано 2008-07-08 09:14:28 от темпо

На 3 юли в залата на ОНЧ “Св.Св.Кирил и Методий” в Чепино се състоя премиерата на новата стихосбирка със заглавие “Има ли друго на този свят?” на велинградския поет Иван Коев.
Представяйки стихосбирката, Катя Михайлова каза: “След 15 стихосбирки дойде новата “Има ли друго на този свят?”. Заглавието е въпрос, а всяко нейно стихотворение - отговор. Стихове за светлината и добротата, за неутолимата жажда за живот. Стихове ,написани в името на човешката радост, в името на светлината.”
Кметът Иван Лебанов прочете стихотворението “Усмихнато живея” и поздрави поета с думите: “Иван Коев е светулка за културата на Велинград. Искам да живеем с топлина, с доброта в нашия красив Велинград, защото Иван Коев го заслужава, защото ние го заслижаваме.”
Поетесата Ани Маргова поздрави поета с думите: “Иван Коев е явление за Велинград и за националната ни поезия. Стиховете му ухаят на мед, защото за него словото е семе, а неговото слово-семе не само поникна, но вече е един голям пъстър килим, който гали душите на хората.”
Сред присъстващите бяха председателят на Общинския съвет Борис Голомехов,съветниците Тома Пачалов, Венко Бозев и Снежана Велева, както и зам.-кметовете Георги Янчев и Ангел Даскалов.
Плакет, поздравителни адреси от читалищата на Велинград и много цветя получи поетът Иван Коев за своята 16-та стихосбирка. Срещата завърши с думите му: “Време е да не хабим повече семето. Да го хвърляме вече в плодородната земя българска, защото по-хубава от България няма.”
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай