Велинград - online - Успешни стартове за плувците на “Чепинец” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Успешни стартове за плувците на “Чепинец”
Публикувано 2008-07-15 12:36:11 от Темпо

В поредица от състезания плувците на ПК “Чепинец” завоюваха медали и записаха успешни класирания.
На 21 и 22 юни в Сандански при конкуренцията на повече от 200 състезатели от 32 клуба Христо Бозаджиев спечели сребро на 50 м гръб и бронз на 50 и 100 м бруст. Ангел Станчев взе два сребърни медала на 50 и 100 м бруст. Димитър Грозев се класира шести на 50 м гръб, а сред призьорите се записаха Владимир Въргов и Стоян Димитров. При момичетата Катерина Данчева зае четвърта позиция на 50 и 100 м бътерфрлай. В щафетите момчетата на ПК “Чепинец” са седми, а момичетата осми.
След това от провелото се във Варна Държавно лично отборно първенство за юноши и девойки младша възраст с медали се завърнаха Димитър Пицев, завоювал сребро на 100 метра гръб и Вера Въргова, спечелила бронз на 50 метра гръб.
Плувците на плувен клуб “Чепинец” се представиха отлично на провелото се между 3 и 6 юли Държавно лично отборно първенство за мъже и жени. На басейн “Червено знаме” в столицата най-силно плува Моника Трифонова, която спечели сребърен медал на 50 метра гръб при жените и постигна още 6-то място на 50 метра бътерфлай и 7-мо на 100 метра гръб. Не по-малко успешно бе представянето на Полина Михайлова, която спечели бронз на 50 метра свободен стил и 4-то място на 50 метра бруст. Мая Станудина се класира 4-та на 400 метра съчетано плуване, 5-та на 200 метра и 7-ма на 100 метра гръб. Женското плуване допълни Вера Въргова, която остана на десета позиция на 400 метра съчетано плуване. В щафетните плувания на 4х200 и 4х100 свободен стил жените на “Чепинец” завоюваха две 6-ти места, а на дистанцията 4х100 метра станаха 5-ти.
При мъжете най-силно плува Борис Додников, който спечели бронзов медал на 50 метра бруст. Мартин Бацанов се класира на 4-то и 7-мо място съответно на 100 и 50 метра гръб. В щафетните плувания на 4х100, 4х200 свободен стил и смесена щафета нашите мъже в състав Иван Бояджиев, Владимир Додников, Иван Халачев и Мартин Бацанов се класираха на 9-то място.
Тези позиции на плувците на ПК “Чепинец” с треньори Христо и Любов Доксинови осигуриха 5-та и 7-ма позиция в отборното класиране при жените и мъжете от общо 22 клуба от цялата страна.
От 11 до 13 юли в София се проведе последното за годината държавно лично-отборно първенство по плуване за юноши и девойки старша възраст и младежи. Участвуваха 250 състезатели от 28 плувни клуба от страната. След доброто си класиране през миналата седмица в шампионата при мъжете отлично се представи състезателя на ПК ”Чепинец” Мартин Бацанов. Той спечели шампионските титли на 50 и 100 метра гръб с лични резултати на 50-метров басейн.
Така завърши поредният успешен сезон за ПК”Чепинец”, чиито състезатели отново доказаха, че са сред най-добрите в страната и защитиха спортната слава на града. Всички свои успехи състезателите на клуба посвещават на 60 годишнината на родния си град.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води