Велинград - online - “Импулс” триумфира в Албена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” триумфира в Албена
Публикувано 2008-07-15 12:38:31 от Темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” се превърна в тотален доминатор на Открития национален турнир, който се проведе на 4 юли в морския куррот Албена. 5 златни, 4 бронзови и 3 сребърни медала завоюваха двойките на клуба, което осигури първото място в крайното отборно класиране. С основна заслуга за успеха бяха представителите на “Импулс” в категорията на юноши старша възраст, където нашите окупираха първите места и не оставиха никакви шансове на своите конкуренти. Най-силно бе представянето на Ганев - Гаджева, които спечелиха златен медал в стандартните танци и сребърен в латиното. Другите наши двойки в тази възраст Гръчки - Димова и Стефанин - Макнева завоюваха съответно сребърен и бронзов медал в стандартните танци. Успешното представяне бе допълнено и от Вардев - Бормалийска, които при децата до 11 години станаха втори в стандартните танци. В клас Б пък при младежите Делчев – Петрова заеха първо и второ място отново в стандартните танци.
На 5 и 6 юли пак в Албена се проведе и Международен турнир IDSF open, носещ точки за световната ранглиста. В конкуренцията на 361 двойки от 12 държави велинградският клуб “Импулс” отново се представи силно. В категорията на юноши старша възраст Ганев -Гаджева повториха “златното” си представяне от предишния ден и станаха първенци в стандартните танци и на този турнир. На две позиции след тях се класираха съотборниците им Гръчки - Димова. При младежите Делчев - Петрова спечелиха бронзови медали в стандартните танци. Извън медалите на турнира останаха Вардев - Бормалийска (5-то място при деца до 11 г.) и Пунев - Даскалова (8-мо място при младежи стандартни танци).
Освен със спечелените много отличия представянето на клуба ще се запомни и с факта, че за първи път двойки на клуба на международен турнир се класират пред състезателите на традиционно силни в този спорт страни като Русия, Молдова и Украйна.
В момента двойките на клуб “Импулс” са в триседмична почивка, като след нея започва подготовката за международните турнири в Бургас, Варна и Белград, които ще се състоят през септември. През август пък на председателя и треньор на “Импулс” Петър Милчев му предстои участие в световен съдийски конгрес.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай