Велинград - online - Празник със “Звънче” и приятели 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Празник със “Звънче” и приятели
Публикувано 2008-07-15 12:49:06 от Темпо

На 11 юли Музикална школа “Звънче” и техните приятели от КСТ “Импулс”, от Кюстендил, Петрич и Елин Пелин пяха и танцуваха за Велинград и неговите гости.
Възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви - Цвети, Мариам, Борислава, Хриси, Мария Пенина, Мария Гаралова, Анелия, Даниела, Янка, Таня, Радка, Карина, Сашко, Вили Бъсина и Емил Шулев за пореден път заслужиха аплодисментите на публиката, изпълнила площад “Николай Гяуров”. По същия начин публиката изрази и своето възхищение от изящните изпълнения на шампионите по спортни танци Георги Ганев и Вероника Гаджева, на Йордан Дулев и Спасимира Пандева, на Александрина Козова и Мария Велчева, на “прекрасната птица” Диана Лучкова. Аплодисментите бяха и за техните ръководители Петър Милчев, Десислава Петачка и Мая Кондарева.
Гостите бяха водени от президентите на международните конкурси: в Кюстендил “Златни ябълки” - Иван Стойнев, в Петрич “Изгряват звезди” - Таня Точева и Бинка Георгиева от Елин Пелин.
Плакети и цветя за домакините и гостите от името на кмета на общината връчи зам.-кметът Георги Янчев. Президентът на международния конкурс “Златни ябълки” Иван Стойнев пожела от следващата година общината да организира конкурс и в нашия град, а семейство Казалиеви благодариха от сърце на кмета Иван Лебанов, на зам.-кмета Георги Янчев, на Недялка Стефанова и Веселина Златева за винаги доброто отношение към МШ “Звънче”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай