Велинград - online - Девети международен бридж-фестивал Велинград 2008:По-малко, но от класа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Девети международен бридж-фестивал Велинград 2008:По-малко, но от класа
Публикувано 2008-07-29 08:38:51 от Темпо

Деветото издание на международния бридж-фестивал, организиран от бридж-клуб Велинград, ще се запомни с участието на по-малко, но класни състезатели. Някои от тях пристигнаха във Велинград от Монте Карло, където на европейския шампионат по спортен бридж се класираха на четвърто място и си осигуриха участие на световната купа “Бермуда”. Тази година в големите двойков и отборен турнир се включиха съответно 36 двойки и 20 отбора.
Наред с българския елит в спортния бридж се състезаваха двама бриджори от родината на този спорт - Англия, като единият от тях Том Таунсенд е шампион за младежи на Острова. Англичаните играха в тандем с две хърватки: двойката Бен Причард - Лара Русо спечели второ място в големия двойков турнир “Петрофер”, Том Таунсенд - Славица Мартинович заеха 18-то място
Тазгодишните победители при двойките са Васил Батов - Илко Бонев от София, следвани от Причард-Русо и Владимир Марашев - Иван Цончев от София. В големия отборен турнир “Атлетик” силно завръщане записа столичният “Бридж+” в състав Джери Стаматов, Иван Нанев, Христо Иванчев и Ангел Ванчев. Изиграха се и два допълнителни двойкови турнира, като тук домакините от Велинград записаха челно класиране благодарение на Иван Дошев - Панчо Панчев.
Трите дни домакин на състезанието бе Гранд-хотел “Велинград”, чиято зала предоставя отлични условия за игра. Фестивалът получи подкрепа и от община Велинград, която осигури купите за победителите и плакетите за гостите от чужбина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води