Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 28.07.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 28.07.08
Публикувано 2008-07-29 09:09:05 от Темпо

КМЕТОВЕ През седмицата кметовете на Велинград Иван Лебанов, на Ракитово Ангел Говедарски и на Батак Петър Паунов се срещнаха и разговаряха отново по проблемите пред проекта за спортно-туристическия център “Сютка”. Г-н Лебанов е поставил пред г-н Говедарски и въпроса дали на територията на община Ракитово може да бъде намерено място за изграждане на ново сметище на Велинград поради изтичане срока на старото.

КЛЕПТУЗА Община Велинград започна оформянето на общински паркинг на входа на парка Клептуза. Районът е разчистен, оформят се тротоари, предстои асфалтиране и разчертаване на бъдещия паркинг.

ИЗГАРЯНЕ Тримесечно бебе от ромската махала Анезица във Велинград бе откарано за спешна операция в “Пирогов” в столицата. Малката Верка М. е получила 30% дълбоки изгаряния от гореща мазнина на фритюрник. От Спешна помощ във Велинград детето е изпратено за лечение в детската реанимация в “Пирогов”.

ИНДУСТРИАЛНА Заместник-кметът Исмет Бабучи се срещна със собственици на предприятия в Индустриалната зона. Срещата бе по настояване на работещите в зоната заради натрупани през годините проблеми с инфраструктурата и чистотата.

ВЛАК На 23 юли кметът Иван Лебанов взе участие в тържествата в Белово по повод 135 години от създаването на жп-линията Цариград - Белово. Пред многобройните гости на юбилея домакините са показали “царския влак” по трасето Пазарджик - Септември - Белово и супермодерния германски “Дезире”.

СЪБОР Кметство Побит камък и това лято организира събор. На 27 юли за веселието на гостите се погрижиха местни фолклорни състави и изпълнители. Като на всеки събор в програмата имаше и народни борби.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България