Велинград - online - Младите надежди на ФК “Чепинец” търсят средства 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Младите надежди на ФК “Чепинец” търсят средства
Публикувано 2008-08-11 22:30:51 от Темпо

Детско-юношеската школа на футболен клуб “Чепинец” се намира в доста окаяно състояние, проплака единият от двамата треньори там - Митко Ваклинов. Специалистът, който води младшата (родени 92-93 година) и старшата възраст (родени 90-91 година), се оплака от липсата на елементарни условия за работа с децата. До скоро дори двете формации са играли с един и същи екип с дълъг ръкав, което било срамно за съвременните условия, подчерта той. В момента обаче поне този проблем е получил разрешение, след като са били закупени пълни футболни комплекти за двете възрасти, което се случвало за първи път от 4 години насам. Не по-розово е положението при подготвителната група и при децата, където също имало проблем с екипировката.
Ваклинов, който е един от участниците в знаменитата победа на “Чепинец” срещу “Левски” през 1978 година, съобщи, че очаква ръководството на клуба в лицето на неговия Управителен съвет да обърне повече внимание на школата, където в момента тренират повече от 100 деца. Той призова още и за намирането на спонсори, които да помагат за нормалното протичане на тренировките на младите надежди на “Чепинец”.
Въпреки трудностите обаче, младите велинградски футболисти постигнаха престижни класирания в своите групи през изминалия сезон, като децата, родени 95-96 година, завършиха на 2-ро място, юношите младша също на 2-ро, а юношите старша - на 4-то. Освен това в момента при мъжете успешни игри записват играчи, дошли именно от школата на клуба като Коцев, Содев, Гешев, Ангов, Радичев, Аршинков и други, похвали се Ваклинов.
Треньорът се оплака още и от състоянието на игрището зад Кална баня, където тренират младите, като заяви, че се надява условията там да се подобрят скоро. Първенството в различните възрасти започва на 15 септември, а младшата и старшата възраст вече водят подготовка за новия сезон.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води