Велинград - online - Първо отчуждават имоти, после ремонт на пътя 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първо отчуждават имоти, после ремонт на пътя
Публикувано 2008-08-19 08:37:52 от Темпо

За да се извърши цялостен ремонт на пътя Велинград - Сърница, е нужно да бъдат отчуждени имоти. Част от тях са държавен горски фонд, други са земеделски земи с различна собственост - повечето са общински, има и малък брой частни имоти.
За решаването на проблема с отчуждаването областният управител Георги Петърнейчев събра на среща на 12 август представители на заинтересованите страни. В обсъждането участваха зам.-областният управител Ю. Хамза, експерти от фонд Републиканска пътна инфраструктура и строителния надзор, директорите на ДДС “Алабак” Г. Пеев и ДДС “Чепино” В. Бозев, директорът на Областно пътно управление И. Дишков, Б. Лулчева и С. Бушнаков от областната и общинската служба “Земеделие и гори”, В. Бучков от фирмата, която поддържа картата на възстановената собственост.
На срещата е взето решение до 20 август директорите на ДДС “Алабак”, ДДС “Чепино” и ДЛС “Чехльово” да представят актуалните горски карти и таксационен опис на имотите, които са засегнати от строителството. Те трябва да дадат и писмени становища за изключване на тези земи от горския фонд. Общинската служба “Земеделие и гори” във Велинград трябва да подготви скици на земеделските имоти, засегнати от строителството. Голямата част от имотите са общински и са в района на Грашево.
Едва след като приключи процедурата по отчуждаването кметът на община Велинград ще може да разреши строежите в скални и горски терени и да се извърши цялостен ремонт на пътя.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай