Велинград - online - Лятна агресия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Лятна агресия
Публикувано 2008-08-19 08:44:29 от Темпо

Августовската жега качва градусите и на негативните емоции - потвържденията идват всекидневно от пресбюлетините на полицията. Сезонът е отпускарски, много хора прекарват повече време по кръчми, забавления и събори. Комбинацията от горещо време и алкохол обаче не понася на всеки и води някои директно в ареста. Само през последната седмица в района на Велинград картината е такава:
Живеещият в Дорково англичанин М. Л. бе наказан от Районния съд във Велинград с глоба от 200 лева. 34-годишният чужденец е предизвикал луд скандал в заведение в центъра на Дорково миналата неделя около 10.30 часа. Във видимо нетрезво състояние англичанинът се е сбил с бармана, след което започнал да бута машината за бира и изпотрошил посудата в бара, отправяйки псувни и ругатни към присъстващите. Дошлите на място полицаи са го усмирили и прибрали за 24 часа в ареста във Велинград.
Същият ден късно вечерта на събора на Юндола скандал между Ю. К., на 49 г. от Абланица и Ю. М., на 39 г. от Рохлево е прерастнал в сбиване. При намесата на полицията Ю. К. е нападнал служителите на реда с обиди и ругатни, ритал е патрулния автомобил и е ударил един от полицаите. Мъжът е задържан за 24 часа в ареста, където е отведен с белезници и срещу него е заведено бързо полицейско производство.
70-годишният С. Х. от Велинград бе наказан от Районния съд с 48 часа арест. Мъжът е вдигнал скандал в кафене до автогарата, обръщайки се с обиди и нецензурни думи към 18-годишна сервитьорка в заведението.Не минава и ден без да бъде заловен шофьор, който кара след употреба на алкохол. През изтеклата седмица за денонощие в ареста се озоваха Г. Д., 26 г. от Велинград с 1.74 промила, И. А. на 37 г. от Света Петка с 2.03 промила, Ц. М., 35 г. от Велинград с 2.29 промила, Д. К., 42 г.- от Ракитово с 1.40 промила алкохол.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води