Велинград - online - Очакват 10-15 000 зрители на концерта на Слави 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Очакват 10-15 000 зрители на концерта на Слави
Публикувано 2008-08-26 09:34:45 от темпо

На 30 август на Градския стадион във Велинград Шоуто на Слави ще изнесе голям концерт, организиран от “Виртуална България” и партньори. Слави Трифонов идва да пее за първи път във Велинград и интересът към телевизионната звезда, музикантите от “Ку-ку бенд”, балерините от “Магаданс”, танцова формация “Етника” и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариян Бачев е огромен.
Организаторите очакват гости от цяла България, включително фирми и партньори на “Виртуална България”. Защо за мащабното рекламно събитие бе избран точно нашия град? “Заради предприемчивите хора и фирми от Велинград, които участват във “Виртуален Велинград”, представят на сайта своите електронни визитни картички към света и искат тук нещата да се случват”, казва Тамара Красимирова от “Виртуална България” с убеденост, че концертът на Слави ще бъде невероятна реклама за курорта.
За разлика от други лета, тази година Шоуто на Слави не прави национално турне. Това още повече увеличава интереса към концерта във Велинград, за който се продават билети и в Пловдив и Пазарджик.
Градският стадион във Велинград ще бъде домакин на подобно събитие за първи път след неговото официално откриване на 4 август 2002 г. Тогава пред публика от 8 - 10 000 човека изнесоха концерт Каналето, Руши Видинлиев, Нина Николина и др. Сега очакванията на организаторите са публиката да бъде между 10 и 15 000 зрители.
Част от подготовката за концерта е и провеждането на радио-игра по “ЧЛК” с номерата на закупените билети за шоуто, която ще раздаде много награди - ако искате да участвате, вижте правилата в карето.
Темпо РАДИО-ИГРА С БИЛЕТИ ЗА ШОУТО НА СЛАВИ КОИ АКТЬОРИ ЩЕ УЧАСТВАТ В КОНЦЕРТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И КУ-КУ БЕНД НА 30 АВГУСТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД?
Това е въпросът, на който всеки закупил билет за концерта на Шоуто на Слави, може да отговори и да участва в играта за разпределение на наградите, осигурени от фирми-партньори на “Виртуална България” (www.v-bulgaria.info).
С верния отговор се обадете на телефона на “ЧЛК” 51 333 (от 8 до 19 часа) или пишете на e-mail: vip_sledobed@abv.bg
Заедно с отговора на въпроса трябва да посочите трите си имена и номера на билета за концерта.
Срокът за телефонни обаждания и писма на електронната поща е от 26 август (вторник) до 17 часа на 29 август (петък), когато по “ЧЛК” ще бъдат изтеглени имената на печелившите. Имената на спечелилите наградите ще можете да прочете и в следващия брой на вестник “Темпо”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България