Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ :26.08.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ :26.08.08
Публикувано 2008-08-26 09:54:06 от темпо

ПОЖАР Гъсти облаци дим се извиха над Велинград в горещия следобед на 24 август около 17 часа. В един от най-топлите дни на лятото горски пожар бушува в района на гара Острец. Пожарникарите от РС ПАБ - Велинград започнаха борбата с огнената стихия в гората в неделя, но късно вечерта се разбра, че ще се гаси цяла нощ. До редакционното приключване на броя не станаха известни причините за пожара и нанесените от огъня щети.
ПАРИ Община Велинград обяви, че ще вложи 3000 лева от провелия се през август в центъра на града Панаир на модата в ремонт на бъдещия клуб на хората с увреждания. Помещението за клуба бе определено с решение на Общинския съвет още преди 1 година в бившия офис на Пощенска банка на бул. “Ал. Стамболийски”. Вече година инвалидите очакват да започне ремонт и те да ползват клуба. Сега общината дава гаранции, че това ще се случи през септември.

ПЪТ Очаквано срокът за ремонт на пътя Батак - Пещера бе удължен. Пусковият срок на отсечката беше 15 август, но сега е определен нов - 31 август 2008 г. Дотогава пътят остава затворен за движение, което значително увеличава трафика по дефилето Велинград - Варвара.

ВОДА От 1 август водата в община Ракитово поскъпна с 1 стотинка и стана 0.39 лева/кубик. Така ракитовци ще продължат да пият най-евтината вода в цяла България.

ПРОВЕРКИ Инспектори на РИОКОЗ започнаха проверки на предприятия, бутилиращи вода в галони и на обществени обекти, където има поставени охладители. Ще се вземат проби от водата за микробиологичен и химичен анализ. Проверките ще продължат до края на септември.

ДЪРВЕСИНА С. Р., на 19 години и М. М., на 30 години от Костандово прекараха една нощ в ареста. Двамата бяха заловени да прекарват с УАЗ малко над кубик и половина трупи от бял бор без контролна горска марка.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води