Велинград - online - Двойка на “Импулс” на четвъртфинал в Германия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Двойка на “Импулс” на четвъртфинал в Германия
Публикувано 2008-09-02 07:27:25 от темпо

Състезателната двойка на клуб по спортни танци “Импулс” Димитър Стефанин – Даниела Макнева достигна до четвъртфинал в категорията на юноши старша възраст на най-масовия турнир в Европа, този в Щутгарт, провел се между 12 и 16 август. С участващи повече от 5500 двойки от 62 страни, сред които и 5 български, Стефанин – Макнева постигнаха престижни класирания в трите дисциплини, в които участваха. Най-добро бе класирането в многобоя, където двамата достигнаха до 38-та позиция, две места по-назад бяха в класирането при латино танците, а в стандартните танци се наредиха на 51-ва позиция. Челните позиции отново станаха притежание на най-силните в този спорт – представителите на Русия и бившите съветски републики, които не оставиха шанс на своите конкуренти и почти не допуснаха представители на други страни в челната двайсетица. Треньорът на “Импулс” Петър Милчев определи представянето на Стефанин - Макнева като добро с оглед на това, че двойката има възможност да се състезава в тази възрастова група още една година, като добави още, че очаква от двамата догодина да достигнат до полуфинали на същия турнир.
Ден след края на мащабното състезание се проведе и Международен съдийски конгрес, на който световната федерация потвърди лиценза на треньора и председателя на велинградски клуб Петър Милчев, което означава, че той ще може да участва като съдия на турнирите в следващите две години.
Междувременно във Велинград се проведе семинар с участието на вицешампионите по многобой от Словения Миша Цигой и Александра Малай, които обучаваха както двойки на “Импулс”, така и на други клубове от страната. Семинарът има за цел да подготви състезателите на велинградския клуб за предстоящите до края на годината 7 международни участия. Най-близките сред тях са международните турнири в Бургас и Варна, които ще се проведат в началото на месец септември. В сериозна подготовка са вече и представителите на клуба на предстоящото световно първенство за юноши старша възраст–многобой Георги Ганев - Виктория Гаджева, чиято цел ще бъде достигане до полуфинал.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай