Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:2.09.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:2.09.08
Публикувано 2008-09-02 07:52:32 от темпо

ОКОЛОВРЪСТНО Започна от години очакваният и отлаган ремонт на Околовръстния път от изхода на Велинград през Индустриалната зона към Клептуза. Изкопите, които се правят в момента, са за канализация, която е крайно необходима за Индустриалната зона. Общината разчита на държавно финансиране на канализацията, след което ще започне и асфалтиране, поставяне на осветление и изграждане на тротоари.

ЕСПЕРАНТО Председателят на есперантското дружество във Велинград Борис Гаджанов, който е и член на централното ръководство на есперантския съюз, е главен организатор на национален конгрес на есперантистите. Той ще бъде с международно участие и ще се проведе от 5 до 7 септември в Царево.

ТЕАТЪР На 5 септември Драматичен театър - Хасково ще гостува във Велинград с пиесата “Римска баня” на Станислав Стратиев. Представлението ще бъде в салона на читалище “Отец Паисий”, кв. Лъджене.

ШИПКИ От РИОСВ - Пазарджик напомнят, че брането и изкупуването на зелени плодове шипка е забранено. Глобята за събиране и изкупуване на плодове, при които не е настъпила зрялост, е 3000 лева. Инспектори на РИОСВ са засилили проверките по пунктовете за изкупуване на шипки на територията на област Пазарджик.

МОТОЦИКЛЕТИСТ С мотопед “Балкан” без регистрацинони табели и с 2.8 промила алкохол в кръвта полицията задържа 24-годишния Ц. Б. от Ракитово. Нарушителят е прекарал едно денонощие в ареста.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай