Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 9.09.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 9.09.08
Публикувано 2008-09-09 08:51:29 от темпо

ТЕАТЪР Пред препълнен салон в читалище “Отец Паисий” актьорите от Драматичен театър - Хасково изиграха своята постановка на “Римска баня” на Станислав Стратиев. Чудесната игра и неподвластната на времето драматургия на автора предизвикаха взривове от смях и аплодисменти. Ръководството на читалището покани гостите от Хасково отново да играят на велинградска сцена.

ДАРЕНИЕ Община Велинград получи като дарение от мини “Марица Изток” котел за парна инсталация на стойност над 7 300 лева. Обсъждат се различни варианти за ползването на котела, като изборът на общинското ръковдство ще бъде между читалището в Чепино и училищата в Бирково или Побит Камък.

КНСБ Синдикатът КНСБ провежда сред своите членове във Велинград допитване за готовността за протестни и стачни действия под мотото “Идат есен и зима, време е да кажем “Стига!”. Под формата на анкета се пита дали хората са готови лично да участват в протести и под каква форма, за да защитят трудовите и социалните си права. Анкетата стартира на 4 септември, резултатите ще бъдат обявени след тяхното обобщаване.

СЪВЕТ След едномесечната пауза през август, Общинският съвет на Велинград започва подготовка за редовната сесия през септември. На 15 септември ще се проведе оперативното бюро, което ще определи дневния ред за заседанието.

ЗВЪНЧЕТА На 11 септември от 18 часа в залата на читалище “Отец Паисий” ще изнесат концерт трима от изпълнителите на музикална школа “Звънче”. Получилите много награди през годината възпитаници на Йорданка и Иван Казалиеви - Вили Бъсина, Анелия Рачева и Емил Шулев ще покажат най-доброто от своята музикална продукция. На сцената ще се включат и танцьори от КСТ “Импулс”. Преди концерта изпълнителите ще поднесат цветя пред паметника на Николай Гяуров по повод годишнината от неговото рождение.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай