Велинград - online - Велинград ще е домакин на детски футболен турнир 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград ще е домакин на детски футболен турнир
Публикувано 2008-09-16 08:54:50 от темпо

Под патронажа на кмета Иван Лебанов на 19 и 20 септември на Стадиона във Велинград ще се проведе детски футболен турнир. Състезанието е на областно ниво и в него ще участват 6 или 8 отбора от общини в Пазарджишка област, като футболистите ще са деца, родени след 1 януари 1995 година.
Председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз - Пазарджик Спас Иванов съобщи за в. “Темпо”, че Велинград е избран за домакин с надеждата, че благодарение на спортния ентусиазъм на кмета Лебанов проявата ще се утвърди като традиционна. Много ще се разчита и на министъра на вътрешните работи Михаил Миков, под чиято егида се провежда турнирът и се очаква той лично да награди участниците.
По програмата “Децата и футбола” в България тази година се провеждат 26 регионални турнира, като 10 от тях се спонсорират от “Кока-Кола”. Останалите 16, сред които е и този във Велинград, са със съдействието на ДАМС, МВР, БФС и Асоциацията на българските футболисти. Програмата работи вече 8 години с основната цел да предостави на децата възможности за спортна изява, което е от особена важност на фона на увеличаващите се наркомании, употреба на алкохол, престъпност и др. Излъчените през годините най-добри футболисти вече играят в професионални отбори, което е доказателство за реалната полза от турнира.
Участниците в турнира на 19 и 20 септември във Велинград ще получат като награда спортни екипи. Пожелаваме успех на велинградския тим!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води