Велинград - online - “Бор” получи европейския сертификат за качество 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Бор” получи европейския сертификат за качество
Публикувано 2008-09-16 08:58:06 от темпо

Г-н Рейнхард Петри и д-р Курт фон Щорх, мениджъри от Европейската СПА асоциация (ЕСПА) със седалище в Брюксел, дойдоха на 13 септември във Велинград, за да донесат сертификата за гарантирано качество на СПА клуб “Бор”. Ден преди това на церемония в Сандански ЕСПА връчи своите сертификати на единствените два български хотела, които до момента са преминали под лупата на трудната процедура за проверка по близо 400 критерия. Първият такъв хотел в България е СПА клуб “Бор” - Велинград, а вторият е хотел “Добруджа” - Албена. Както вече писахме, сертификатът за гарантирано качество на ЕСПА в очите на европейските туристи означава възможно най-висока оценка за дадения хотел.
Г-н Петри благодари за гостоприемството на СПА клуб “Бор” и подчерта, че за бъдещето на туристическия сектор качеството е от изключително важно значение. Качество не се постига от сам човек, а от всички заедно, при работа в екип и затова неговите поздравления бяха за целия персонал на хотелския комплекс. Гостът обаче предупреди, че това е само начална точка и голяма отговорност за всички. Неговата препоръка беше винаги да се върви напред и... да се учат езици. “В СПА индустрията и в хотелиерския бизнес оцеляването без чужд език ще е невъзможно!”, каза г-н Петри и подари на г-жа Васка Милушева, главен мениджър на СПА клуб “Бор”, специален речник на СПА-термините на английски език.
На чудесен френски език д-р Разсолкова запозна гостите със СПА-центъра на хотела. Сега пред СПА клуб “Бор” стои предизвикателството всеки ден и пред всеки посетител да доказват, че заслужават европейския сертификат за качество.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай