Велинград - online - “Звънче” не само изпя, а и показа:Песента е любов 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” не само изпя, а и показа:Песента е любов
Публикувано 2008-09-16 09:19:24 от темпо

На 11 септември изпълнилата залата на ОНЧ “Отец Паисий” публика, сред която бяха зам.-кметовете на общината Валентина Цветанова и Георги Янчев, Нели Стефанова и Веска Златева от дирекция “Образование, култура и вероизповедания”, повече от час не спря да аплодира и да поднася цветя на възпитаниците на Музикална школа “Звънче” - Анелия Рачева, Вили Бъсина и Емил Шулев. Те получиха и красиви кошници с цветя от името на кмета Иван Лебанов и от ръководството на читалище “Отец Паисий”.
Цветя и аплодисменти имаше и за изпълненията на възпитаниците на КСТ “Импулс” с ръководители Петър Милчев, Мая Кондарева и Десислава Петачка - шампионите Георги Ганев и Вероника Гаджева.
Тримата млади изпълнители от “Звънче” зарадваха велинградчани със самостоятелен концерт с красивото име “Всичко е любов”. В същото време те направиха два жеста, за които заслужават адмирации. Ден преди концерта в читалището Анелия, Вили и Емил пяха в залата на почивната станция “Марица Изток” пред деца от цялата страна, болни от церебрална парализа. За децата и техните родители изпълненията на трите “звънчета” бяха знак за приятелство, даващ много топлина и обич. Родителите изразяват своята благодарност към семейство Казалиеви и д-р Спаска Шулева за организирания концерт и към управителя на “Марица Изток” Георги Разсолков за гостоприемството.
Другият жест на талантливите възпитаници на Йорданка и Иван Казалиеви беше преди концерта на 11 септември. Те поднесоха цветя пред паметника на именития ни съгражданин Николай Гяуров и посветиха концерта си на два рождени дни: 60-ия рожден ден на Велинград и 79-ия на Николай Гяуров. На поднасянето на цветята присъстваха зам.-кметът Валентина Цветанова и секретарят на общината Стоянка Кърпачева, както и приятели и съученици на певеца.
Но след като децата ни дадоха своите примери за поведение, дойде и огорчението, че само след ден поднесеният от тях красив букет цветя пред паметника на Н. Гяуров изчезна. Същата бе и съдбата на цветята, оставени от наборите на певеца...
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай