Велинград - online - Треньорът на “Импулс” отказа на “Денсинг старс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Треньорът на “Импулс” отказа на “Денсинг старс”
Публикувано 2008-09-23 08:20:28 от темпо

Треньорът на Клуб по спортни танци “Импулс” Петър Милчев бе поканен да бъде технически съдия на стартиралото в понеделник вечерта по Би Ти Ви шоу “Денсинг старс”. Милчев обаче е отказал поканата поради ангажиментите си покрай своя клуб “Импулс”. “Ако бях приел да стана технически съдия, означаваше 3 месеца да бъда неотложно ангажиран с шоуто, което пък от своя страна щеше да доведе до пренебрегването ми на работата с клуба, а това няма как да стане”, обясни отказа си младият треньор. Въпреки това Милчев вече стана част от очакваното с голям интерес предаване, след като през месец юли бе консултант при определянето на 12-те състезатели по спортни танци, които ще партнират на звездите. Сред тези общо 40 кандидати на първия кастинг бяха и двама представители на “Импулс” - Спас Цанов и Любомира Петкова.
Междувременно, след като Милчев реши да съсредоточи своите изяви върху “Импулс”, неговите възпитаници не го подведоха и донесоха нови медали във витрината на клуба. Това стана на силния международния турнир във Варна, който се провежда за 13-ти пореден п ът. Бронзов медал при юношите старша възраст в стандартните танци завоюваха Гръчки – Димова, които записаха и достойното 6-то място в по-високата възрастова група на мадежите. Делчев – Георгиева останаха в подножието на медалите при младежите, заемайки 4-то място, а в турнира, носещ точки за международната ранглиста IDSF open достигнаха до 11-то място.
На 27 и 28 този месец предстои участие на 9 състезателни двойки на ”Импулс” в Откритото първенство на Сърбия, което е с най-висок коефициент от турнирите в Източна Европа. Малко след участието в западната ни съседка Петър Милчев заедно с двойката Стефанин – Макнева ще отпътуват за Англия, където първо в Брентууд и после в знаменитата „Роял Албърт хол” в Лондон ще се състезават в един от най-старите и престижни турнири в света.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води