Велинград - online - Жестоко наказание за “Чепинец” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Жестоко наказание за “Чепинец”
Публикувано 2008-09-23 08:25:46 от темпо

Регионалната комисия към Българския футболен съюз – област Пазарджик наказа жестоко ФК “Чепинец” за прекратения мач от междинния 7-ми кръг от Югозападна “В” група срещу “Хебър” (Пазарджик). Клубът отнесе общо 9 мача лишаване от домакинство, като наказанието бе по два члена: за групов протест и прекратяване на среща – 5 мача и за нанесен побой на длъжностно лице в рамките на стадиона – 4 мача. “Хебър” печели служебно срещата с 3:0, а “Чепинец” ще трябва да заплати и глоба в размер на 1500 лева.
Успоредно с “отрязването на главата” на клуба го отнесоха и двама от играчите – Георги Пейков (Панчата) и Ради Петаков, чиито състезателни права бяха спрени за 1 година. Двамата бяха наказани по видеозапис, на който се вижда как блъскат главния съдия Пламен Мехлемов.
Така успоредно със слабото начало в първенството върху “Чепинец” бе нанесен сериозен административен удар и ръководството ще има изключително тежката задача да измъкне отбора от очертаващата се криза. Първият проблем, който трябва да се разреши, е свързан със стадиона, на който “Чепинец” ще домакинства 9-те си мача наказание. Тъй като според изискванията той трябва да е на минимум разстояние от 30 километра от населеното място, най-вероятните дестинации са стадионите в Момина клисура и в Белово. Последният обаче е в ремонт, което означава, че най-вероятно велинградчани ще домакинстват в Момина клисура.
Вторият сериозен проблем, който не търпи повече отлагане, е свързан с треньорския пост, който остана вакантен след напускането на Стоян Божков след мача от 5-ия кръг срещу “Струмска слава” (Радомир). От отлично осведомен източник научихме, че най-вероятно тимът ще се води от Димитър Муртин с помощник Димитър Ваклинов. И двамата са бивши състезатели на “Чепинец”, при това взели участие в паметната победа срещу “Левски” през 1978 г.
В края на тежката седмица “Чепинец” загуби с 4:0 гостуването си на “Места” Хаджимово. Велинградчани все пак успяха да съберат състав от 11 футболисти, макар и с двама контузени.
Николай Йорданов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай