Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:23-09.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:23-09.08
Публикувано 2008-09-23 08:47:01 от темпо

ВЕК НЕЗАВИСИМОСТ Община Велинград отбеляза един век от обявяването на независимостта на България с концерт на площад “Н. Гяуров”. След словото на кмета Иван Лебанов песни за България изпяха възпитаниците на “Звънче” и “Караоке”, а българските ритми пресъздадоха изпълнителите на фолклорния ансамбъл “Чепино”. Преди концерта пред общината с участието на Представителния духов оркестър с мажоретен състав “Д. Мечев” бе издигнато националното знаме и знамето на ЕС. В чест на Деня на независимостта 22 септември Ротари клуб - Велинград се включи като съорганизатор в маратон на Цигов чарк - подробности за проявата в следващия брой.

ДЪЖДОВЕ На 16 септември силни дъждове и бурен вятър причиниха щети в няколко селища на община Велинград. По данни на Министерството на извънредните ситуации са разрушени улични настилки в Сърница, Рохлево, Драгиново. В Бутрево са пострадали 10 покрива на къщи, а в Сърница има щети по покривите на спортната зала на училището и на 2 къщи. В Абланица гръмотевица прекъсна временно ел. захранването на помпената станция.

СОБСТВЕНОСТ Председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз на 25 и 26 септември ще вземе участие в национална работна среща в Трявна. Темата са измененията в Закона за общинската собственост, които се отнасят до процедурите по разпореждане и до създаване на стратегии за нейното управление.
НАГРАДИ Директорът на Областната полиция комисар Емил Ганчев награди 16 огнеборци от област Пазарджик по повод техния професионален празник на 14 септември. Сред наградените за висок професионализъм и бързи и ефективни действия при погасяване на летните пожари през юли и август е и главен пожарникар Крум Каров от РС ПАБ - Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола