Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.09.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.09.08
Публикувано 2008-09-29 22:52:58 от темпо

“ФИНЛАНДИЯ” 10 човека от велинградския Дом за стари хора “Ела” от 25 септември до 5 октомври ще почиват в хотел “Финландия” в курорта Пампорово. Те са част от възрастните хора, на които социалното министерство осигурява почивка на море или планина, като сами са предпочели варианта с планинския курорт. На почивка са заминали най-здравите от дома, тъй като те не се нуждаят от постоянни медицински грижи. Кметът Иван Лебанов е осигурил безплатен служебен превоз до Пампорово.

ЯСЛИ Помещението в сградата на ОДЗ “Слънчице”, което през последните години се ползваше от Здравната каса, а преди това бе Детска консултация, се ремонтира. От общината съобщиха, че там ще бъде разкрита нова яслена група за 18 деца от 1 до 3 години.

СЪД На 29 септември в Районен съд - Велинград се проведе информационна среща за представяне на проекта “Развитие на националната мрежа за гражданско наблюдение на съдебната власт”. Подробности - в следващия брой.

СЕЧ Служители на ДДС “Алабак” на 25 септември са извършили проверка в местността Долене в района на изграждащата се ВЕЦ по поречието на река “Мътница”. Проверката констатирала, че са отсечени 56 дървета от различни широколистни видове, за което няма издаден законов документ. Пресцентърът на областната полиция съобщи, че управителят на фирмата Б. Б., 53 г., който разпоредил сечта, е задържан за 24 часа в ареста и е образувано бързо полицейско производство.

НДСВ В стаята на НДСВ на втория етаж в Стария съвет започна да работи приемна за граждани. Членове и симпатизанти на партията могат да посещават приемната всеки работен ден от 9 до 13 часа.

ШОУ Във вторник, 30 септември, от 17.30 часа на централния площад във Велинград ще започне детското шоу-конкурс “Като звездите”. На сцената ще покажат певческите си умения талантите на Велинград, а специален гост ще бъде телевизионният водещ Драгомир Драганов. Организаторите съобщиха, че при лошо време конкурсът ще бъде в залата на читалище “Отец Паисий”.
ПОЗДРАВ Председателката на ДАМС Весела Лечева изпрати поздравителен адрес до организаторите на провелия се миналата седмица във Велинград детски футболен турнир. Тя подчертава, че програмата “Децата и футболът” спомага за развитие на младите футболни таланти, осмисля свободното време на децата и им дава шанс да продължат да играят футбол и дори да достигнат до националния отбор.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води