Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.10.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.10.08
Публикувано 2008-10-07 08:51:21 от темпо

ДИРЕКТОР От 1 октомври СОУ “Св.св. Кирил и Методий” - Велинград има нов директор. В очакване да се обяви конкурс за временно изпълняващ длъжността директор бе назначена г-жа Марияна Байлова, която по специалност е филолог.

ДАНЪЦИ В Общинска администрация - Велинград е създадена нова дирекция “Данъци и такси”, чиято основна мисия ще бъде да повиши събираемостта на местните налози. След конкурс за шеф на “Данъци и такси” бе избран Спас Ушев, досегашен данъчен служител.

ДЕПУТАТ На 28 септември Софийски градски съд оправда депутата от ДПС Фидел Беев по делото за побоя над Костадин Писков през юни 2003 г. Съдът счита, че не може да бъде доказано, че именно Ф. Беев е нанесъл средните телесни повреди на К. Писков. Ф. Беев трябва да плати глоба от 3000 лева по граждански иск от страна на пострадалия. Решението подлежи на обжалване.

НАЕМ С кметска заповед бе определено, че “Лев Инс” печели конкурса за наемане на общинското помещение до Информационния център за малък и среден бизнес в центъра на града. Наемната цена, с която застрахователното дружество печели конкурса, е рекордна - 1900 лева без ДДС месечно.

ПЛЕНЕР От 5 до 10 октомври в хотел “Велина” се провежда национален пленер за портретна фотография “Светлина и сянка”. Подробности за събитието - в следващия брой.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води