Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.10.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.10.08
Публикувано 2008-10-14 09:02:33 от темпо

БСП Общинската организация на БСП насрочи датата на отчетно-изборната си конференция. Форумът ще се проведе на 1 ноември, а в края на месеца предстои иконгреса на червената партия.

ОБЩИНА Програмата за деня на българската община 12 октомври предложи за всекиго по нещо: служители на Общинска администрация празнуваха на 10 октомври на Белмекен, за гражданите на Велинград в неделя бе организирано представление на комедията “Страсти пред подлеза” с участието на Гинка Станчева, Никола Анастасов и Ангел Георгиев-Ачо, а председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз участва в Годишната среща на местните власти от 9 до 11 октомври в курорта Албена.

ИЗЛОЖБА В залата на Художествената галерия във Велинград предстои да бъде подредена изложба пластики на братята Атанас и Красимир Колеви. Те работят съответно в Австрия и Швеция, а творчеството им е високо ценено в Европа.

КУБИЦИ На Горския контролен пункт в Чепино вечерта в четвъртък е задържан камион Волво, превозващ близо 5 кубика греди и дъски. Полицията води бързо производство срещу жителите на Сърница - водача на камиона С.Д., 40 години и придружаващия го Р. Х., 30 г., който е представил подправен превозен билет. Дървеният материал и фалшивият документ да иззети.

ВТОРИ ДУБЪЛ В рамките на една седмица Районният съд във Велинград два пъти глоби 41-годишния Р. У. от Ракитово. И в двата случая той е предизвикал скандал и спречквания с комшиии и гости на съпругата си С. У., на 37 г., с която отдавна живеят разделени. Съдът реши скандалджията да плаща парични глоби от 150 и 200 лева.

Уточнение: За директор на “Данъци и такси” в Община Велинград след спечелен конкурс е назначен Спас Шулев. В предишния брой името е сгрешено заради грешка в информацията, подадена от общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България