Велинград - online - Всеки с болничен - в Пазарджик?! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Всеки с болничен - в Пазарджик?!
Публикувано 2008-11-04 09:22:43 от Темпо

Точно това допълнително главоболие за граждани и фирми може да последва сред като мнозинството на ДПС-ВМРО-БЗНС в Общинския съвет отхвърли искането да бъдат дадени две стаи за офис на РУСО-Пазарджик във Велинград.
Към момента РУСО е под наем в ТПК “Прогрес” в центъра на града, но заради предстоящата продажба на сградата се търси ново място. По закон държавните институции имат право да ползват безвъзмездно общински помещения, защото осигуряват услуги, нужни за населението. Затова и бе направено предложение общината да даде две стаи на РУСО в сградата на общинската фирма “Стройком”. Мнозинството, което от месец има свой управител на “Стройком”, отхвърли предложението.
Васка Милушева, съветник от БСП, обвини Александър Гагов, че приема “Стройком” като лична фирма и лишава всички фирми и граждани на община Велинград от място, където да подават болничните си. Защо се целите в “Стройком”, защо там да се дават помещения, възпротиви се г-н Гагов. Ще се наложи хората да пътуват с болничните си до Пазарджик или до Ракитово, където общината сама предлага на РУСО да разкрие офис, подчерта кметът Иван Лебанов, който сигурно ще върне и това решение за преразглеждане от съветниците.
Г-га Валентина Велкова, която работи в офиса на РУСО във Велинград, дойде на пресконференцията на председателството на Общинския съвет. Тя подчерта, че молбата им за помещения е от 1 година, че работят за удобството на гражданите, приемайки над 26 000 болнични листа, че искат във Велинград в името на това удобство да дойдат НАП и Здравната каса. Отговорът на Ал. Гагов отново бе, че не е уместно да се настанят в сградата на “Стройком”.
Ако бързо не се намери разумно решение, стягайте се да трошите време и пари на път до Ракитово или Пазарджик!
Материалите от сесията подготви Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай