Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 04.11.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 04.11.08
Публикувано 2008-11-04 09:24:35 от Темпо

ТРАПЕЗАРИЯ 55 социално слаби възрастни хора ще получават топъл обяд в продължение на 105 дни благодарение на спечелен от Община Велинград проект за разкриване на социална трапезария. Храната ще се приготвя в Дома за социален патронаж. Стойността на проекта е 10 400 лева и се финансира от МТСП.

СВЕТЛИНА Областната дирекция на полицията - Пазарджик започна от 1 ноември акция “Светлина”. До 19 ноември полицаите ще проверяват изправността на светлините и готовността на автомобилите за зимата. Проверките ще са само предупредителни до 9 ноември, след това ще се налагат и наказания.

СРЕЩА Областните управители от цяла България проведоха редовната си годишна среща на 30 октомври в хотел “Двореца” във Велинград. Срещата бе открита от министъра на държавната администрация Николай Василев. Участниците, сред които бяха още заместник-областни управители, главни секретари и отговарящи за връзките с обществеността, се запознаха с два нови проекта за повишаване капацитета на държавната администрация.

НАГРАДА По предложение на шефа на РПУ - Велинград Йордан Рогачев полицаите от Полицейския участък в Ракитово Петър Ангелов и Тодор Гаджанов бяха наградени. Те получиха парични награди от ген. комисар на МВР Павлин Димитров, след като преди месец отказаха подкуп от 800 лева от пиян шофьор.

УНИФОРМИ Училищата в Света Петка и Медени поляни спечелиха финансиране по националната програма “Училището - желана територия за ученика”. Със средствата те ще въведат униформи за учениците, а училището в Медени поляни ще получи пари и за тържествено отбелязване на празници и годишнини.

РОТАРИ Новият дистрикт гуверньор на Ротари - България д-р Любен Атанасов гостува за първи път на велинградските Ротари и Интеракт клуб. Срещата се проведе на 2 ноември в хотел “Олимп”.

ТЕАТЪР Пазарджишкият Драматичен театър “К. Величков” гостува на велинградската сцена с пиесата “Господи, Боже мой, здравей” на Джон Патрик. Представлението е на 4 ноември от 19 часа в салона на читалище “Отец Паисий”.
НАКАЗАНИ Районен съд - Велинград наложи глоби по 50 лева на трима велинградчани, предизвикали сбиване в дискотека миналата неделя и на 44-годишен ракитовец, който нанесъл побой на съпругата си след семеен скандал. Четиримата са престояли 24 часа в ареста. Полицията води незабавни производства срещу шофьора на опел Т. М., 42 г. от Велинград, задържан с 2.27 промила и срещу П. Т., 34 г. от София, който в сряда през нощта е предизвикал катастрофа по пътя Велинград - Аврамово, шофирайки с 1.48 промила алкохол.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай