Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 11.11.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 11.11.08
Публикувано 2008-11-12 15:52:42 от Темпо

КАМЕНА По предварително оповестена програма министърът на здравеопазването Евгений Желев ще посети Велинград на 10 ноември. Той ще открие ново балнеологично крило в БЛЦ “Камена” и ще подари линейка на общинската болница “МБАЛ-Велинград”.

ПРИЕМНА На 13 ноември от 14 до 16 часа в сградата на общината ще бъде организирана приемна на областния управител Георги Петърнейчев. Гражданите, които желаят да поставят проблеми на вниманието на Областната управа, могат да ес запишат на телефон 5 20 19 или на място в общината при Славка Даскалова.

ИЗЛОЖБА Пътуващата изложба по проекта “TERMAE EUROPAE” бе подредена във фоайето на първия етаж в община Велинград. Експозицията показва фотоси от 17 европейски града от 11 държави, богати на минерални извори. Велинград е включен в европейската мрежа на термалните градове и също е представен в изложбата.

ВИЕНА Таня Кълвачева, главен експер “Човешки ресурси” в общината, заминава на двудневно обучение във Виена. По проект на Министерството на държавната администрация в австрийската столица ще се обучават представители на 15 български общини и държавни институции.

АПОЛОНИЯ Община Велинград получи покана за сътрудничество от гръцката община Аполония. По този повод заместник-кметът Валентина Цветанова в началото на тази седмица замина за среща с управата на Аполония.

ЧИСТО От 7 ноември СОУ “Св.св. Кирил и Методий” започна кампания “Искам да ми е чисто”. Нейната цел е да убеди учениците, че най-доброто, което можем да направим за запазване живота на земята, е да изхвърляме боклуците в определените за това места.

ПОРЪЧКА Обществена поръчка за ремонт и възстановяване на улични настилки обяви Община Велинград. Прогнозната стойност на поръчката е 666 667 лева без ДДС. Кандидатите могат да подават оферти до 24 ноември, а на следващия ден ще се проведе конкурсът.

СЪПРИЧАСТНОСТ Ден преди празника на свети Мина, на 10 ноември в Пазарджик, свещеници от цялата област отслужиха молитва за българите, болни от редки заболявания. В службата участва и отец Стоил от църквата “Света Неделя” в Ракитово, който е инициатор и за създаването на сдружение на хора с редки болести.

КАТАСТРОФИ Навлизане в насрещното платно стана причина за две катастрофи в петък, 7 ноември. По пътя Велинград - Варвара велинградчанинът К. П., на 35 г., с несъобразена скорост се блъска във форда на 60-годишен пазарджиклия. Няма пострадали хора, щетите по автомобилите са значителни. Същият ден А. Е., на 34 г. от Враненци, при изпреварване на пътя Велинград - Юндола се блъска в насрещно движещета се лада на В. Ш., 56 г. от Велинград. Полицията води дознания.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола