Велинград - online - Световен и европейски фурор за Ганев – Гаджева 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Световен и европейски фурор за Ганев – Гаджева
Публикувано 2008-11-18 08:19:52 от Темпо

През изтеклата седмица състезателната двойка на Клуб по спортни танци „Импулс” Георги Ганев - Вероника Гаджева се представиха изключително силно на световното първенство по многобой в Белорус и на международния турнир Austria Open.
В столицата на Беларус Минск двамата достигнаха до полуфиналите на световното първенство за юноши старша възраст многобой, като заеха престижната 11-та позиция, което е най-добрият резултат в историята на клуб „Импулс” за всички времена! В надпревара с повече от 30 нации от целия свят Ганев – Гаджева успяха да намерят място сред първите двойки в света, което е огромен успех за мащабите не само на „Импулс”, но и на България. За радостта на треньорския щаб начело с Петър Милчев засега можем да съдим само по 25-те удивителни, с които съобщиха новината за небивалия успех по електронната поща!
Успешното представяне за Георги и Вероника обаче не спря до тук, явно те са в отлична форма и кондиция и сега е техният час на големите победи. На 14 ноември в австрийската столица Виена българският химн “Мила Родино” звуча в чест на Георги Ганев и Вероника Гаджева. На международния открит турнир на Австрия те спечелиха европейската титла в категорията “6 танца” за юноши младша и старша възраст. Георги и Вероника се качиха на най-високото място на почетната стълбичка, изпреварвайки 2 силни двойки на Русия и при огромна конкуренция на участници от целия континент. Категорията “6 танца” включва 3 стандартни - валс, танго и куикстеп и три латино танца - ча-ча-ча, румба и джайв. Тя изисква комплексни умения и това прави шампионската титла още по-стойностна и ценна. В същата категория КСТ “Импулс” записа още успехи: 11-то място за Димитър Стефанин - Даниела Макнева, 12-то място за Христо Гръчки - Весела Димова и 30-то място за Йордан Дулев - Спасимира Пандева.
В стандартните танци отлично пето място завоюваха Христо Гръчки - Весела Димова! Въпреки изключителната конкуренция в категорията на юноши ст. възраст велинградският клуб записа още значими постиженията: 25-то място за Георги Ганев - Вероника Гаджева, 35-то място за Димитър Стефанин - Даниела Макнева, 56-то място за Йордан Дулев - Спасимира Пандева.
Данните, които съобщаваме, са по информации на спортните агенции до неделя вечерта. Очакваме завръщането на треньори и състезатели, за да разкажем още за най-незабравимата седмица на “Импулс” през 2008 г.!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола