Велинград - online - ПГИТ “Ал. Константинов” трети в национален конкурс 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПГИТ “Ал. Константинов” трети в национален конкурс
Публикувано 2008-11-18 08:27:54 от Темпо

За десети път списание “Счетоводство плюс, Данъци, Социални отношения”, фондация “Образование, наука и култура” и със съдействието на Института за дипломирани експерт-счетоводители в България организираха Национален конкурс по счетоводство за средношколци.
Първият етап на конкурса се проведе през май месец, като в него взеха участие ученици от икономическите гимназии в цялата страна. Те трябваше да се справят с разширена задача, която включваше както обичайни ситуации от счетоводната практика, така и рядко срещани казуси в счетоводството. Поради доброто представяне на участниците в първия етап, за втория бяха класирани 40 ученици от страната.
Финалният етап се състоя от 7 до 9 ноември в София. На 8 ноември средношколците се явиха на 5-часов анонимен изпит в сградата на Минно- геоложкия университет. След експертна проверка резултатите от конкурса бяха обявени на тържествен коктейл. За втора поредна година първо място завоюва Професионалната гимназия „Велизар Пеев” гр. Своге, като ученичката и ръководителката ще получат безплатно участие в международен семинар във Виена. На второ място в отборното класиране се нареди Старопрестолната гимназия в гр.Велико Търново, а трето място в отборното класиране журито отреди на представителите от Велинград: учениците Стойчо Магдаленов Андонов и Надежда Ангелова Кръстева от 12 „А”клас, специалност “Счетоводна отчетност” с ръководител Христина Узунова от Професионалната гимназия по икономика и туризъм „Алеко Константинов”.
Това не е първият успех на гимназията в икономическите дисциплини и се надяваме в бъдеще да постигат още по-големи резултати.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България