Велинград - online - Годишен концерт на “звънчетата” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Годишен концерт на “звънчетата”
Публикувано 2008-11-18 08:29:10 от Темпо

На 11 ноември в голямата зала на ОНЧ “Отец Паисий” малките възпитаници на Музикална школа “Звънче” към ОДК изнесоха своя годишен концерт.
С бръз ритъм Анелия Рачева даде старта на концерта и бе последвана от Кристина, Цветина, Мариам, Борислава, Даниела, Мария Дошева, Янка, Калина, Мария Пенева, Радка, Таня, Мария Гаралова и доайенът на школата Христина Влахова. Младите таланти пяха на български, руски, английски и испански.
Мощна подкрепа, аплодисменти и цветя получиха третокласничката от ОУ “Неофит Рилски” Янка Върбовска от своя клас и класен ръководител Веска Велева-Аршинкова и шестокласничките от ОУ “Христо Ботев” Христина Влахова и Таня Кондева от СИП “Краезнание” с ръководител Илка Боянова.
Възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви пяха за мама, бъдещето, любовта и приятелството и срещу употребата на дрога. Концертът си те посветиха на три важни дати: 50 години ОДК, 60 години Велинград и 115 години ОНЧ “Отец Паисий”.
На 11 ноември децата на Велинград в лицето на младите изпълнители от “Звънче” за пореден път показаха на велинградчани, че нашият град има бъдеще. Доказаха го и пълната зала на читалището, и аплодисментите по време и след всяка песен. Но: младите творци не получиха нито едно цвете и добра дума от официално лице, което ги натъжи много, а родителите само коментираха: “Те отново забравят, че сме гласоподаватели”.
Цветя и думи на благодарност все пак имаше от първата директорка на Пионерския дом (днес ОДК) Цветка Щерянова. Тя се обърна към младите изпълнители, наричайки ги родопски звънчета, с думите: “Не забравяйте, когато среброто посребри косите, че и тогава вие сте звънчетата на Велинград”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай