Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 18.11.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 18.11.08
Публикувано 2008-11-18 08:47:17 от Темпо

ИЗВЪНРЕДНО Общинският съвет на Велинград проведе извънредна сесия на 17 ноември. Как съветниците гласуваха по трите решения, които кметът Иван Лебанов върна за преразглеждане - четете в следващия брой. Редовната сесия за месеца е насрочена за 27 ноември.

ВОДОПРОВОД Шефът на Държавната агенция по горите Стефан Юруков е дал разрешение да започнат дейностите по изграждане на водопровод за Боровиново, които са в горския фонд. Това съобщиха от общината след среща на кмета Иван Лебанов със Стефан Юруков, провела се на 10 ноември.

ГЕРБ Партия ГЕРБ изгражда областна структура ГЕРБ-Предприемачи. За неин председател е номиниран Стоян Вълков от Пазарджик, а сред номинираните за членове на Управителния съвет е велинградският бизнесмен Димитър Катранджиев.

КОНГРЕС В конгреса на БСП този уикенд ще участват шестима делегати от партийната организация в община Велинград: Иван Лебанов, Тома Пачалов, Стефан Юруков, Пламен Алеков, Георги Янчев и Ганка Кандева.

АСФАЛТ Още една обществена поръчка за асфалтиране на улици във Велинград обяви общината. Тя е с прогнозна стойност 156 000 лева и е насрочена за 9 декември т.г.

БЧК Организацията на Българския червен кръст във Велинград ще проведе годишно отчетно събрание на 25 ноември. По случай 130 години от създаването на БЧК с плакет за дългогодишна активна червенокръстка дейност бе наградена инж. Ели Алексиева, служител на общинския информационен център.

КОПРИНА Етнографският музей от Враца ще покаже във Велинград своята експозиция “Коприната”. Откриването на изложбата в нашия град ще бъде на 20 ноември в 11 часа в Историческия музей.

КНИГА Вторият том от поредицата “Цепина” на Исторически музей - Велинград ще бъде представен на 21 ноември, петък, от 16 часа в залата на Художествената галерия. Като том 2 излезе от печат книгата на Катюша Куманова и Георги Куманов “Фолклорни ескизи от Чепинско”, която представихме в предишния брой на “Темпо”.
ОЦЕНИТЕЛ Даниела Салкина, управител на общинския ИЦМСБ, ще работи и като експерт-оценител на проекти към Фонда за подпомагане на неправителствени организации.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България