Велинград - online - ПРЯКА РЕЧ: Цирк с кукли на конци 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЯКА РЕЧ: Цирк с кукли на конци
Публикувано 2008-11-25 09:05:36 от Темпо

Материалът, който публикуваме в рубриката “ПРЯКА РЕЧ” бе донесен в редакцията от велинградчани, присъствали на извънредната сесия на Общинския съвет на 17 ноември. Авторите лично донесоха текста, но не желаят имената им да бъдат огласени. Публикуваме тяхната позиция, тъй като повдига значими проблеми, а рубриката “ПРЯКА РЕЧ” е открита и за други гледни точки по темата.

17 ноември - извънредна сесия на Общинския съвет. О, не - това беше истински цирк с 15 кукли на конци. За пореден път нашите съветници от новосформираното мнозинство (ДПС, ВМРО и БЗНС) показаха, че са против нас избирателите, против интересите на общината.
След като беше дебатирана първа точка от дневния ред и едно дете би се съгласило с изложеното от архитект Енев и изказванията на Ек. Каферинова, Зл. Златанов и В. Бозев. Но явно съветниците ни не могат да мислят, да анализират и разсъждават логично, щом гласуват против интересите на общината, като я лишиха от около 900 лева месечен приход и обрекоха на безработица 10 човека персонал.
Още по-фрапиращо бяха поставени втора и трета точка от дневния ред - без дебати. Куклите на конци нямаше как да отрежат конците си, защото кукловодът беше в залата.
Уважаеми съветници, загърбете тясно партийните си интереси, защото сте положили клетва. Уважавайте и пазете и Природата, защото тя е живо тяло и като бумеранг връща всичко, отправено към нея и народа.
Искаме да се проведе референдум или друг вид обществено обсъждане или допитване до велинградчани по втора точка (височината на новото строителство във Велинград). Велинград е сеизмична зона вече не от седма, а от девета степен и по закон не се позволява по-високи от 3-етажни сгради. Не желаем Велинград да се превърне в Банско и Черноморието. Не искаме бетонен глад, а да има истински курортно-туристически облик, СПА столица на Балканите!
Настояваме да се проведе градски референдум или обсъждане!
Искаме да знаем и можем ли да проведем предсрочни общински избори, за да изберем съветници, които могат да мислят и защитават нашите интереси!
Група безпартийни гласоподаватели

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води