Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.11.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.11.08
Публикувано 2008-11-25 09:10:28 от Темпо

БСП Шестима делегати и седем гости от Велинград участваха в конгреса на БСП на 22 и 23 ноември. Председателят на общинска организация Тома Пачалов съобщи, че велинградчани са особено доволни, тъй като трима наши съграждани са избрани за членове на Висшия съвет на партията: кметът Иван Лебанов, шефът на Държавната агенция по горите Стефан Юруков и секретарят на МС Веладин Битолски.

СЕСИЯ Само 19 точки фигурират в дневния ред за редовната сесия на Общинския съвет. Заседанието е насрочено за 27 ноември, четвъртък.

ПРАЗНИК Празникът на християнското семейство 21 ноември - Въведение Богородично, бе отбелязан с водосвет на параклиса “Свети Илия” над Клептуза. Много хора се събраха около постната петъчна трапеза, за да почетат традицията. Главни организатори бяха туристите ветерани от “Острец” и Клубът на пенсионерите в Чепино.

ЗАПАСНИ Общинският съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва проведе среща в ресторант “Бонжур”. Гости на запасните воини бяха кметът Иван Лебанов, който е майор от резерва, и заместниците му Ангел Даскалов и Георги Янчев. Кметът благодари на СОСЗР с председател о.з. полк. Георги Даскалов за съвместната работа. В празничната програма се включиха танцьори от КСТ “Импулс”, сред които най-силната двойка на клуба Георги Ганев - Вероника Гаджева.
ТРОФЕИ На 16 ноември изтече едногодишният гратисен период, в който собствениците на ловни трофеи от дива коза и дива котка трябваше да ги регистрират в РИОСВ. Въпреки че това според закона за биологичното разнообразие това е задължително, в цялата Пазарджишка област в срок са регистрирани само 8 трофея от дива коза и 3 от дива котка. От РИОСВ предупреждават, че започват проверки за необявени ловни трофеи от защитените видове и напомнят санкциите: от 50 до 2000 лева за физически лица и от 100 до 5000 лева за юридически лица.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай