Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.12.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.12.08
Публикувано 2008-12-02 09:30:36 от Темпо

ЧИСТОТА В понеделник, 1 декември, започна конкурсът по обществената поръчка за чистота, обявен от община Велинград. Предварителният интерес към конкурса от страна на потенциални участници бе много голям. Колко фирми ще се състезават за една от най-важните обществени поръчки - в следващия брой.

САРАЕВО На 12 декември в Сараево се очаква Велинград да бъде обявен за “СПА столица на Балканите”. Званието се определя и дава от Балканския борд на международната организация на хотелиерите и ресторантьорите.

НАРУШЕНИЯ Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК) публикува списък на 29 болници, в които са открити финансови злоупотреби и нарушения през 9-месечието на 2008 г. Проверките са извършени съвместно от касата и НАП. В списъка са общинската болница “МБАЛ-Велинград” и пазарджишките “Здраве”, “Хигия” и “Ескулап”.

КРЪВОДАРЯВАНЕ На 22 декември във Велинград ще бъде организирана акция за доброволно кръводаряване. Тя ще бъде част от националната кампания “Капка по капка живот”.

ДЖИПИ До края на декември пациентите имат право да направят смяна на личния си лекар. В момента жителите на Пазарджишка област могат да избират между 176 джипита.

САМОУПРАВЛЕНИЕ СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Велинград обявява на 3 декември Ден на отворените врати - всеки желаещ може да посети училището, да се запознае с условията и преподавателите. В деня на студентския празник 8 декември в училището ще има Ден на ученическото самоуправление. Това са част от мероприятията, с които през 2009 г. СОУ “Св.св. Кирил и Методий” се готви да отбележи 120 години от своето създаване.

ФОТОИЗЛОЖБА Велинградската Художествена галерия ще се включи в отбелязването на студентския празник 8 декември. 22-годишният студент от Истанбул Байрям Екер ще подреди в галерията своя фотоизложба, която ще гостува в три европейски града и един от тях е Велинград.
АВТОМОРГИ 28 автоморги в област Пазарджик бяха проверени от Регионалната инспекция по околната среда и водите и икономическа полиция. Сред тях е и автоморга във Велинград, на която е съставен акт. Проверките са по сигнали на граждани, че автоморгите замърсяват околната среда.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола