Велинград - online - Хората с увреждания очакват да имат клуб преди Коледа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Хората с увреждания очакват да имат клуб преди Коледа
Публикувано 2008-12-09 08:15:19 от Темпо

220 членове на клуба на хората с увреждания “Зорница” отпразнуваха своя международен ден 3 декември със среща в ресторант “Чинарите”. Община Велинград пое разходите за обяда, за храната, осигурена на 60-те лежащо болни членове на клуба, както и за тържеството на Клуба на незрящите предишния ден.
Кметът Иван Лебанов уважи срещата заедно със своя заместник Георги Янчев. На празника на хората с увреждания г-н Лебанов обеща общината винаги да помага и да бъде съпричастна към техните проблеми. Кметът направи лично дарение от 250 лева за участващите в художествената самодейност от “Зорница”. Дни преди това заместник-кметът Ангел Даскалов предостави други 250 лева от ОА за нови костюми на певците от групата “Пей, сърце”.
Г-жа Катя Славова, председател на “Зорница”, постави най-належащите проблеми на хората с увреждания: бавенето на фронт-офиса, който трябваше да се изгради на достъпния приземен етаж на общинската сграда, където са “Социални грижи” и влизането в новия клуб на ул. “Ал. Стамболийски”. Надеждата и уверенията са, че клубът, чието помещение се ремонтира от общината, ще бъде открит преди Коледа.
Много настроението в празничния ден създадоха песните на децата от Общинския детски комплекс, група “Пей, сърце” и народните песни в изпълнение на певица от “Зорница”. Поздрав към хората с увреждания за техния ден отправиха Ели Янева-Зисова от Центъра за социална рехабилитация и интеграция и партия ГЕРБ.
И тази година празникът стана и благодарение на щедри спонсори, които членовете на “Зорница” винаги споменават с добри думи и благодарност.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води