Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 09.12.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 09.12.08
Публикувано 2008-12-09 08:37:58 от Темпо

СДС Всички членове на синята партия във Велинград ще участват в избора на председател на СДС на 14 декември. Гласуването за лидер за първи път ще е по електронен път и това ще даде възможност не само на делегатите, а и на всеки партиен член да определи кой ще е новият водач на СДС.

МИЛАНО Шест дами от Градския хор начело с диригентката Ели Гикова заминават за Милано. По покана на италианския хор, който преди 2 години пя на велинградска сцена, те ще са гости на хоров фестивал. Покана да гостува на проявата е отправена от италианските домакини и към кмета Иван Лебанов.

КУЛИНАРИЯ На 9 декември в СПА-клуб “Бор” сдружението на велинградските жени “Нежна сила” ще проведе кулинарен конкурс, в който за участие са поканени майсторите кулинари на ресторанти и хотели от града. Темата на конкурса е “Женски фантазии”. Всички приготвени кулинарни чудеса ще бъдат предложени на търг, чията цел е набиране на средства за благотворителните прояви на “Нежна сила”.

ВАКСИНА 80 противогрипни ваксини “Ваксигрип” са осигурени от РИОКОЗ за хората, живеещи в дома за възрастни “Ела” във Велинград. Безплатни ваксини ще получат и служителите във велинградския център на Спешна помощ.

КУПОН Велинград се оказа сред избраните от студентите посоки на 8 декември. Купоните започнаха още от петък и продължиха няколко дни и нощи.

НОВО Гранд хотел “Велинград” отбеляза на 6 декември годишнина от своето откриване и като подарък за събитието откри нов нощен бар и единствената за момента във Велинград зала за боулинг.
ПОБОЙ С 5 денонощия арест бяха наказани от Районния съд велинградчаните Г.Т., 23 г. и Л. К., 41 г. и костандовеца Р. К., 27 г. На 30 ноември вечерта те са предизвикали побой в дискотека във Велинград и са санкционирани за дребно хулиганство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай