Велинград - online - Коледен благослов с песен 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледен благослов с песен
Публикувано 2008-12-16 09:04:43 от Темпо

С изпълненията на народни песни започна дванадесетият традиционен Коледен концерт на възпитаниците на Музикална школа “Звънче” с художествени ръководители Йорданка и Иван Казалиеви. За шести пореден път концертът се провежда в ресторант “Бонжур” с управител Соня Мицикулева, която заслужено получи благодарностите и аплодисментите на децата и гостите за отличното гостоприемство. “Сърцата ни са изпълнени с любов и благодарност към всички вас...” - с тези думи се обърна към родители и гости Йорданка Казалиева и благодари на директорката на ОДК Юлияна Ковачева за доброто отношение на Детския комплекс към работата на музикалната школа и възпитаниците й.
Юлияна Ковачева започна поздрава си с думите на мъдреца “Когато има много деца, събрани на едно място, значи Бог е наблизо” и благодари на деца и ръководители за тяхната неуморна работа. Тя представи на многобройната публика и седемгодишното “звънче” Мариам Маврова и като “Мини Мис България” за 2008 г. Звънчетата изпяха и нова, вече трета по ред, песен по текст на велинградската поетеса Христина Димова, с която благодариха на нея, на Ники Върбанов и на “стилиста” на школата Маргарита Горанова.
С пожелание за живот, здраве и добро и с обещание за много подаръци под елхата Дядо Коледа благослови деца, ръководители, родители и гости.
Пред възпитаниците на МШ “Звънче” и пред техните ръководители предстои подготовката заедно с танцьорите на КСТ “Импулс” на големия благотворителен концерт, който ще се проведе на 29 декември от 18 часа в ОНЧ “Отец Паисий”. Концертът е за Дома за деца, лишени от родителски грижи “Калина” в село Стърмен. Домът се намира на 4 км от град Бяла и в него живеят 52 деца на възраст от 4 до 18 години.
За целта на благотворителния концерт възпитаникът на МШ “Звънче” Емил Шулев каза: “Концертът е за децата от моя дом. Аз много искам хората да станат по-добри, за да има повече човечност и разбирателство, за да стане този свят по-добър.
Всяко дете на тази земя заслужава любов, обич и топлина, заслужава доброта и постоянно внимание. Аз съм израснал в дом за деца и знам колко много боли, защото си забравен, защото се сещат, че има деца в домовете само по празници. Аз съм късметлия, защото за мен вече има топлина и обич всеки ден, всеки миг и затова искам да благодаря от цялото си сърце и душа на майка ми и баща ми. Благодаря и на моята директорка на Дома за деца, лишени от родителска грижа “Калина” в село Стърмен Божидара Иванова.”
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай