Велинград - online - “Мариам” спечели конкурса “Женски фантазии” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Мариам” спечели конкурса “Женски фантазии”
Публикувано 2008-12-16 09:07:31 от Темпо

На 9 декември СПА клуб ”Бор” бе домакин на кулинарния конкурс, организиран от “Нежна сила - сдружение на велинградските жени”. Сдружението покани за участие в конкурса хотели, ресторанти и сладкарски работилници от Велинград, като предложи тема на техните кулинарни произведения - “Женски фантазии”.
На поканата се отзоваха повечето от големите в бранша, а показаното даде повод на Росица Лебанова, председател на “Нежна сила”, да каже, че във Велинград вече има високо ниво на заведенията и хотелите и да благодари, че всички са взели присърце идеята за кулинарния конкурс.
Свои кулинарни произведения представиха домакините от СПА клуб “Бор”, хотел “Елбрус”, Гранд хотел “Абир”, “Рич”, “Камена”, “Маркита”, “Александрия”, “Двореца”, Гранд хотел “Велинград”, сладкарска работилница “Мариам”.
Първата награда безапелационно спечели “Мариам” - сладкарницата предложи уникална белоснежна фантазия, която напълно отговаряше на темата на конкурса и спечели всеобщо възхищение. Журито даде втората награда на хотел “Рич”, който предложи национална и европейска кухня - пълнено пиле по родопски и пълнен заек по милански. Запазената марка “Бабино хорце” на хотел “Александрия” завоюва третата награда.
Най-интересната част от вечерта бе търгът, на който бяха предложени участвалите в конкурса ястия. Първият, участвал в търга, бе кметът на общината Иван Лебанов. Той купи пурички по арабска рецепта, приготвени от “Абир”, с мотива, че тъкмо е отказал цигарите. В търга участваха гостите от Ротари клуб - Велинград, заместник-кметовете на общината, директорът на РПУ - Велинград Й. Рогачев, много от присъстващите дами от “Нежна сила”. Най-скъпо се продаде сьомгата, приготвена от Гранд хотел “Велинград”, която достигна цена 120 лева.
Събраната сума от около 400 лева ще се използва за благотворителните инициативи на сдружението.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай