Велинград - online - В Пашово започна строеж на водопровод за 1 милион лева 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Пашово започна строеж на водопровод за 1 милион лева
Публикувано 2008-12-16 09:12:56 от Темпо

Вторият ден на тазгодишния празник Курбан Байрам ще се запомни в Пашово с първата копка на новия водопровод. За събитието в селото гостуваха министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров, депутатите Костадин Кобаков и Фидел Беев, областният управител Георги Петърнейчев и заместникът му Юмер Хамза, директорът на РИОСВ - Пазарджик Гергана Шишиньова, областният лидер на ДПС Ахмед Хаджийски. Община Велинград бе представена от кмета Иван Лебанов и неговите заместници, председателя на Обшщинския съвет Мустафа Джамбаз и общински съветници.
За изграждането на водопроводната и канализационна мрежа на Пашово са предвидени 1 милион лева. С половината от сумата на първия етап ще се положат тръбите и ще започне изграждането на водопровода. Средствата са осигурени от ПУДООС (Предприятие за управление на дейности по опазване на околната среда) към МОСВ. На по-късен етап може да се мисли и за пречиствателно съоръжение, съобщи министър Чакъров.
По време на първата копка в Пашово Джевдет Чакъров каза, че очаква до 19 януари 2009 г. Община Велинград, с която МОСВ работи много добре, да представи проектно предложение за пречиствателна станция на Велинград. Според министъра общините трябва да са много по-активни, тъй като Оперативната програма “Околна среда” към МОСВ работи на пълни обороти. До момента по нея има одобрени проекти за над 1 милиард лева, някои от тях вече стартират.
Време е и община Велинград да се пребори за част от европейските пари, защото проблемите на водопреносната инфраструктура са огромни и чакат решения от години.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води