Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.12.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.12.08
Публикувано 2008-12-16 09:43:59 от Темпо

СМЯНА На 8 декември директорът на Бюро по труда - Велинград Атанас Водев бе освободен от поста. За временно изпълняваща длъжността е назначена Ани Коева. За директорското място се очаква да бъде обявен конкурс.

СЕСИЯ Редовното заседание на Общински съвет - Велинград за месеца е насрочено за 18 декември. Дневният ред е от 21 точки, а заседанията на комисиите са от 15 до 17 декември.

ЦЕНТЪР На 15 декември в Ракитово бе открит Дневен център за деца с увреждания. Общината го направи по проект “Красива България” и той ще работи с 65 деца. Подробности за новия център - в следващия брой.

БЕНЗИНОСТАНЦИИ Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите проверява всички 114 бензиностанции в област Пазарджик дали имат системи, недопускащи замърсяването на въздуха с бензинови пари. Голяма част от бензиностанциите са в жилищни квартали и са длъжни да гарантират, че при съхраняване, товарене, разтоварване и превоз на бензин не замърсяват въздуха.

ЗВЕЗДИ Телевизионни звезди от “Мюзик Айдъл” и “Денсинг стар” пяха и танцуваха на велинградска сцена през уикенда. Навсякъде, където се появиха Тома и Деница, Орлин и Яна се снимаха с фенове и раздаваха автографи.

ХРАНИ От РИОКОЗ съобщават, че започнаха традиционните проверки на обектите за производство и търговия с храни. Преди идващите празници контролът ще бъде завишен.
ББ КУБОВЕ В 13 склада в област Пазарджик в така наречените “ББ кубове” се съхраняват негодни пестициди. Община Ракитово е изпълнила изискванията за тяхното обезопасяване, но община Велинград е получила предписание от РИОСВ да изготви план за обезвреждането им. В момента състоянието е лошо, наличните пестициди създават потенциална опасност от инциденти и замърсяване на околната среда. Те трябва да бъдат трайно обезопасени в специализирана инсталация, изисква РИОСВ.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води