Велинград - online - Kоледен празник за 40 деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Kоледен празник за 40 деца
Публикувано 2008-12-23 17:34:46 от Темпо

40 деца от Дома за деца, лишени от родителска грижа, Дневния център за деца с увреждания “Надежда” и деца, с които работи отдел “Закрила на детето” във Велинград празнуваха Коледа на 18 декември. По традиция домакин на тържеството беше почивната станция на “Марица Изток”. За истинския коледен дух на празника допринесоха многото подаръци от: Ротари клуб - Велинград, Петя Маврова - “Меденка любимка”, Гергана Стефанова - магазин за цветя “Магнолия”, Сдружение на велинградските жени “Нежна сила”, Стоил Димитров, Илиян Тетимов, Стефан Зарев, “Леброс инженеринг” - Пазарджик, Община Велинград и други добри хора. Децата получиха лакомства, книжки, дрехи, балони и много се зарадваха на надуваемия басейн, пълен с играчки, който бе изненадата на младежите от БСП.
Осмокласници от ОУ “Христо Ботев” с класен ръководител Нина Томова донесоха дрехи и играчки, събрани при организирана от тях благотворителна акция. Подаръци имаше и от кампанията “Подари своята играчка” на децата от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” и Общинския детски комплекс.
Семейство Казалиеви и техните възпитаници от музикална школа “Звънче” поднесоха своя подарък под формата на истински празничен концерт с много настроение. В празника се включиха и гостите: кметът Иван Лебанов, заместниците му Георги Янчев и Исмет Бабучи, Н. Стефанова и С. Чолаков от ОА, Боряна Белухова от “Ротари”, Пламен Алеков, Юлияна Ковачева. За радост на децата кметът Иван Лебанов не само донесе подаръци, а и танцува заедно с тях.
От името на отдел “Закрила на детето” г-жа Сашка Жекова благодари на всички, които помогнаха за децата да бъде организирано едно вълнуващо и незабравимо тържество.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай