Велинград - online - КОЛЕДЕН ОБЕКТИВ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КОЛЕДЕН ОБЕКТИВ
Публикувано 2008-12-23 17:38:29 от Темпо

ОДК За децата от различните школи към Общинския детски комплекс седмицата преди Коледа бе истински маратон от концерти. В залата на ОДК, в зала “Знаме на мира”, на различни коледни тържества те пяха, танцуваха, свириха, организираха благотворителни инициативи. Всичко това бе и подготовка за големия концерт, с който Общинският детски комплекс отбеляза 50 години от своето създаване вечерта на 22 декември. За този концерт четете в следващия брой.
КОНЦЕРТ На 18 декември вечерта на сцената на читалище “Св.св. Кирил и Методий” се състоя голям Коледен концерт. Самодейците от всички състави към читалището поднесоха много песни, танци и музика, с които наистина заредиха присъстващите с настроение за идващите празници.

ЦЕНТЪР На 17 декември се проведе Коледно парти за бъдещите потребители на Дневния център за хора с физически увреждания във Велинград. На него г-жа Емилия Катошева представи персонала, който ще работи в центъра. Дневният център ще отвори врати с настъпването на новата 2009 г., след като приключи ремонтът в бившата столова на Старата сграда на общината. Националният център за социална рехабилитация и Дневният център за хора с физически увреждания пожелаха весели празници на всички велинградчани.

ПЕНСИОНЕРИ Клубът на пенсионерите в кв. Чепино организира голямо тържество на 18 декември и показаха, че умеят да се веселят. Богата трапеза, богата програма, много песни, сценки, смях и веселие - така клубът изпраща 2008 и посреща новата 2009 година.
УНГАРИЯ Г-жа Юдит Ланг, посланик на Унгария, направи парично дарение от 6000 лева плюс дрехи и подаръци за Дома за деца, лишени от родителски грижи. Дарението е със съдействието на Търговската камара на Унгария. На 18 декември посланичката посети Велинград и се срещна със заместник-кмета Ангел Даскалов, с когото е разговаряла за бъдещо партньорство и съвместна работа по проекти.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България