Велинград - online - Четвъртокласници започнаха “Голямото четене” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Четвъртокласници започнаха “Голямото четене”
Публикувано 2008-12-23 17:57:29 от Темпо

“Голямото четене” започна и във Велинград. В инициативата на БНТ се включиха учениците от IV “б” клас на СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. На 18 декември тяхната учителка г-жа Маргарита Гергева им поднесе изненада: покани лично кмета Иван Лебанов да даде старт на “Голямото четене”. Пред дъската в класната стая г-н Лебанов започна четенето на “Приключенията на Пинокио” - една от най-обичаните книги, която децата от IV “б” клас ще прочетат извън учебната програма и в рамките на кампанията “Голямото четене”. Успех в начинанието им пожела и директорката на училището г-жа Марияна Байлова.
Учениците също бяха подготвили изненада за кмета - дърво с желания. Не традиционната коледна елха, а дъб, защото е най-силното и дълголетно дърво и защото дъбовият лист е част от националния герб. И не с традиционните коледни поздрави, а с желанията на децата за това какво хубаво да се случи във Велинград. На гърба на всяко от зелените дъбови листа децата са написали интересни желания, които е добре да прочетат всички общински управници: да построят приют за бездомните кучета, да направят спортна площадка и физкултурен салон за началния курс на СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, да има и във Велинград мол с “Макдоналдс” и т.н.
Кметът Иван Лебанов благодари, че са го поканили на “Голямото четене”, защото то е по-важно от “голямото говорене” същия ден на сесията в общината.
“Голямото четене” има шанс сред малките читатели: на нашия въпрос дали в писмата до Дядо Коледа някое от децата си е пожелало да получи за подарък книга имаше и утвърдителни отговори!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води