Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 23.12.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 23.12.08
Публикувано 2008-12-23 18:10:39 от Темпо

НАГРАДА Кметът Иван Лебанов получи приз за “Най-добър социален партньор”. Номинира го Синдикатът на българските учители, който връчи отличията на голяма церемония в столицата на 28 декември.
БЛАГОТВОРИТЕЛНО Клуб за спортни танци “Импулс” и музикална школа “Звънче” канят велинградчани на благотворителен концерт на 29 декември, понеделник, от 18 часа в читалище “Отец Паисий”. Събраните средства ще са за Дома за деца, лишени от родителски грижи “Калина” в село Стръмен.

СЕМИНАРИ Хотел “Аура” бе домакин на два семинара. Експерти по европейско право разясняваха сложната материя на общински служители по програма за повишаване на административния капацитет. От 17 декември започна семинарът “Работа с деца жертви на насилие”, организиран от Института за социални дейности и практики. В него се включиха социални работници, психолози и общински служители.

ГУМИ Двама 16-годишни младежи от Сърница влязоха в ареста, след като срязаха 36 гуми на 18 автомобила, паркирани в центъра на града. До идеята стигнали след употребата на солидно количество алкохол, какъвто не само не се препоръчва, а е и забранен за възрастта им.
ПИРАТКИ 1950 пиратки бяха иззети от два търговски обекта в Ракитово, съобщи пресцентърът на полицията. В момента полицаите извършват проверки за незаконна продажба на пиротехнически средства. Нарушителите ги очакват актове и наказания.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола