Велинград - online - Сцената събра младост, талант и амбиция 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Сцената събра младост, талант и амбиция
Публикувано 2008-12-30 09:22:31 от Темпо

Вечерта на 22 декември в читалище “Отец Паисий” Общинският детски комплекс (ОДК) празнува своя 50-ти рожден ден с голям концерт.
На сцената децата от всички школи на ОДК показаха своите разнообразни таланти, а в залата наред с родители и близки, присъстваха много от ръководителите и служителите на ОДК (бивш Пионерски дом) през годините. Юбилярите имаха и много гости: тримата зам.-кметове Г. Янчев, А. Даскалов, И. Бабучи, зам.председателката на ОбС Сн. Велева и председателят на Комисията по образование и култура В. Бозев, лидерът на БСП и общински съветник Т. Пачалов, началникът на кабинета на председателя на НС Г. пирински - Р. Гаврилов, Б. Маринков от СОС, представители на фондация “Адра” и др. Както на всеки рожден ден, имаше много подаръци и много поздравителни адреси - от председателя на НС Георги Пирински, шефа на ДАГ Стефан Юруков, кмета Иван Лебанов, Иванка Христова от МТСП, която също е била директор на ОДК, училища и читалища от общината.
Г-жа Юлиана Ковачева, директор на ОДК, увери присъстващите, че изминалият половин век детство, творчество, любов и съзидание продължават. Поздрав от името на хората, работили през изминалите 50 г. в пионерския дом и ОДК, отправи г-жа Нина Цинцева. Г-н Петър Милчев, ръководител на КСТ “Импулс”, възпитаник на ОДК, благодари на тогавашните директори Д. Праматаров и Ат. Кацаров. ОДК има чудесен колектив, който помага на талантите да се развиват, това е гнездо на креативните хора във Велинград, а бъдещето е академичен Велинград с национален детски комплекс, пожела П. Милчев.
Аплодисменти за: школата по краезнание на Нина Томова, показала възстановка на Бъдни вечер; за чудесните изпълнения на децата от “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви; за автентичния български хумор, пресъздаден в “Наше село” от театралната школа на Иванка Дебелушина; за изпълнението на пиано на Десислава Чаушева заедно с ръководителката на школата Ирина Байрактарова; за българските песни и танци в изпълнение на “Здравче-венче” под ръководството на Иван Иванов; за песните и сценичното присъствие на децата от “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева; за настроението и красотата, събрани в танците на КСТ “Импулс” с треньори П. Милчев, Д. Петачка и М. Кондарева; за новите и модерни изпълнения на Карина Неделчева и Спас Караилиев! На всички - успех, а на ОДК - да даде път на още много таланти през новата година!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай