Велинград - online - Ако си дал на другия троха от своя хляб... 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ако си дал на другия троха от своя хляб...
Публикувано 2009-01-06 09:47:15 от Темпо

С думите: ”Уважаеми Благо-Дарители, ние - “звънчетата” и те - шампионите-танцьори и нашите ръководители Йорданка и Иван Казалиеви, Петър Милчев, Десислава Петачка и Мая Кондарева ви благодарим от цялото си сърце и душа за вашата Доброта и Щедрост, с които зарадвахте децата от Дома за деца, лишени от родителски грижи “Калина”, село Стърмен, община Бяла. Уважаеми дарители на Благо, на Радост и Топлина, Истина ви казваме: ако сте дали на другите троха от своя хляб, значи не сте живели напразно, защото Човек звучи гордо,а Дете - свято!”, започна благотворителният концерт на 29 декември в голямата зала на ОНЧ “Отец Паисий”.
Участниците в него: от Музикална школа “Звънче” - Емил Шулев, Вили Бъсина, Анелия Рачева, Христина Влахова, Радка Узунова, Таня Кондева и Мариам Маврова и състезателите по спортни танци от клуб “Импулс” - Георги Ганев и Вероника Гаджева, Кирил Забурдяев - Елена Илиева, Антоний Колевски - Виктория Ганчева, Никола Вардев - Венцислава Бормалийска, Елена Баева - Емануил Николов и Борис Даскалов - Диана Енчева, водещ на концерта - Боян Захов. Всички те показаха как заедно песента и танцът творят не само изкуство, а и добро. Може би защото пяха и танцуваха и пред деца от дома в Стръмен, участниците наистина се раздадоха на сцената и накараха хората в залата да аплодират изпълнение след изпълнение.
В залата на читалището бяха и участваха в благотворителността кметът на общината Иван Лебанов и съпругата му Росица, зам.-кметовете Валя Цветанова, Георги Янчев, Ангел Даскалов и Исмет Бабучи, както и зам.-председателят на ОбС Снежана Велева и председателят на комисията по култура Венко Бозев.
С думи на благодарност и видимо много развълнувана д-р Спаска Шулева, по чиято идея се проведе благотворителният концерт, се обърна с думи на благодарност към изпълнилите залата на читалището велинградчани: “Емил не е изключение, той е правило за този дом, в които всички деца са талантливи!”
По време на концерта от билети и дарения бяха събрани 800 лева за дом “Калина”, но дарителството продължи и след това, като общата сума за децата в Стърмен е 850 лева. Освен това те ще получат дънки, поли, блузи и бельо от магазина на г-жа Силва Сариева.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води